02 juni 2011


'Johan Derksen dit jaar in Zomergasten'

Johan Derksen zal deze zomer avondvullend te zien zijn in een uitzending van het VPRO-programma Zomergasten. Dat beweert althans Evert Santegoeds.

Zomergasten is een programma dat al sinds 1988 bestaat. De gast mag zijn favoriete televisieavond samenstellen en aan de hand van de gekozen fragmenten wordt hij of zij geïnterviewd. Ook is er sinds een aantal jaren een 'keuzefilm' die na afloop van de avond wordt uitgezonden.

Zomergasten wordt vanaf zondag 24 juli zes weken lang uitgezonden op Nederland 2. Presentator is dit jaar, net als vorig jaar, Jelle Brandt Corstius.

Zomernachten
De VPRO heeft zelf nog niet naar buiten gebracht wie dit jaar de Zomergasten zullen zijn. Voorlopig moet er dus nog een slag om de arm gehouden worden, ook al omdat Santegoeds mogelijk het programma Zomergasten heeft verward met 'Zomernachten'. Dat is een onderdeel in het NCRV-programma Casa Luna op Radio 1. Daarin mag een gast tussen 00.00 en 01.30 uur in anderhalf uur tijd zijn of haar verhaal vertellen zonder tussenkomst van een presentator. Johan Derksen zal (ook?) daar dit jaar één van de gasten zijn, zo is al wel officieel bekendgemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link