27 december 2010


René van der Gijp: VI Oranje mijn hoogtepunt van 2010

Voor René van der Gijp is het succes van VI Oranje zijn persoonlijke hoogtepunt van 2010. Dat vertelt hij deze week in de Avrobode. "Ik ben er trots op dat we in vijf weken tijd van 119.000 kijkers naar een miljoen zijn gegroeid, daar doe je het toch wel een beetje voor."

Van der Gijp is vereerd dat hij onderdeel uit mag maken van Voetbal International. "Ik ben ontzettend blij met het succes van Voetbal International. Het is een programma waar van alles in zit: humor, informatie, leuke gesprekken."

"Die populariteit is echt gegroeid, dat had niemand van tevoren verwacht. Veel mensen roepen dat VI het eerste satirische sportprogramma is, sinds Harry Vermeegen en Henk Spaan zijn gestopt. Maar wij hebben nooit van tevoren geroepen: 'We gaan een satirisch sportprogramma maken.' Dat is zo gegroeid."

Door het succes is Van der Gijp inmiddels een echte tv-persoonlijkheid. "Ik merk dat we een soort typetjes zijn geworden. Toen wij anderhalf jaar geleden de studio kwamen binnenlopen, keek het publiek ons nauwelijks aan. Nu vallen bij die mensen de monden open, omdat ze ons voor het eerst in het echt zien."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link