06 september 2010


Uitzending Voetbal International (ma 06-09-2010)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier de complete uitzending van maandag 6 september 2010. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis, Simon Zwartkruis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

mh dat van dat radio station had ik 5/6 weken terug al aangegeven in een comment op deze site;-)

verder weer ,matige uitzending

Eric zei

@ Anoniem,

De uitzending was idd niet echt heel boeiend, maar jah...geen competitievoetbal het afgelopen weekend en de verwachingen zijn -bij mij iig- iedere ma-vrij best hoog..;)

Ik ben even naar sigaarsnow gesurfd om te kijken of er al iets meer bekend is over het Radio 538 voetbal-gebeuren...ik weet niet of je een hele dag met voetbal kunt vullen (hoewel: BNR herhaalt als radiostation ook veel dus mss is 8 uur goed op te vullen met muziek en nieuws ertussen lol) maarre...klinkt leuk, benieuwd of we het gaan meemaken en zo ja: hoe 't eruit gaat zien.

Anoniem zei

die Emile Schelvis voegt ook weinig toen naar mijn mening. Ach toch weer een aantal keer gelachen...

OranjeEINS zei

Emile Schelvis heeft veel voetbalkennis en kan inhoudelijk goed over wedstrijden en clubs in het buitenland praten. Nuttig toevoeging, hij voegt geen humor toe maar het blijft toch nog altijd een voetbalshow met een vleug humor en vermaak. Mensen moeten niet denken dat je elke show krom ligt van het lachen want dan moet je een comedy show maken met als thema voetbal.

Anoniem zei

@OranjeEINS

dat doen ze al hoor ;D

Anoniem zei

heb die gilette reclame nu wel genoeg gezien

Anoniem zei

Wat waren al die opmerkingen over hoeren - Genee? Tong in/uit oor, paaldanseressen en dat-zouden-wij-ook-eens-moeten-doen opmerkingen? Klonk alsof Derksen/Gijp Genee wilden laten zweten nav een bordeelbezoek en Schelvis het verhaal kende?

Anoniem zei

Emile deed het prima hoor!
We zijn afgelopen jaar natuurlijk erg verwend met Hansie.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link