08 mei 2010


Jan Medendorp: nog geen contract bij Voetbal International

Jan Medendorp ontkent dat al zeker is dat hij één van de vervangers van Hans Kraay Jr. bij Voetbal International wordt. Dat schrijft hij in zijn column op TwenteSport.com. Kraay Jr. mag volgend seizoen van zijn werkgever SBS waarschijnlijk minder frequent aanschuiven bij het programma.

"Ik las deze week tot mijn stomme verbazing in het weekblad Voetbal International dat ik al zo ongeveer gecontracteerd ben", aldus Medendorp. "Was het maar waar, zeg ik eerlijk. Eerder die dag sprak ik nog met Derksen die aangaf dat ook RTL een vinger in het programmapapje heeft en wel erg graag op zijn minst een bekende voetballer op die stoel wil zien. En gelijk hebben ze." RTL zou naar verluidt graag Pierre van Hooijdonk willen vastleggen.

Volgens Medendorp is hij in beeld gekomen bij de makers van het programma, omdat hij niet bang is zijn mening te geven. Dat deed hij onder andere in zijn columns in weekblad De Roskam, die ook door Johan Derksen werden gelezen. "Of het nou goede of slechte columns waren, al die mensen die ik beschreef, kwam ik veelal binnen korte tijd weer tegen. En daar was Derksen vooral van onder de indruk, heeft hij mij tijdens een gemeenschappelijke schnabbel wel eens verteld."

Medendorp onthult in zijn column overigens ook nog dat Wilfred Genee het optreden van Johan Derksen onlangs in De Wereld Draait Door niet bepaald kon waarderen. "(...) de lunchafspraak was verlaat, omdat Derksen na een knetterende ruzie met Genee (naar aanleiding van de uitzending van De Wereld Draait Door de avond ervoor) het pand net had verlaten."


3 opmerkingen:

Anoniem zei

is nico dijkshoorn geen optie?

Unknown zei

Ik heb liever Hans kraaij dan die tukker, Ik hoorde hem laatst zeggen dat het een gekocht kampioenschap was dat van az van vorig seizoen. AZ Heeft al sinds 2006/2007 de zelfde selectie. en fc twente wisselt wel eens. Nog liever pi-air. Zou zonde zijn als deze vent aan tafel komt.

Anoniem zei

Gewoon heel simpel.... tv-gezicht,grappige kop, voetbal verstand, humor = HENK SPAAN

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link