29 juni 2020


Column: ''Wilfred Genee kreeg bij Op1 een koekje van eigen deeg''

Mocht er nog iemand stiekem denken dat Genee, Derksen en Gijp na de zomer gewoon weer gezellig met z’n drieën in Veronica Inside over voetbal, onderbroeken en Sylvie Meis gaan zitten praten, dan kan ik die bij dezen uit de droom helpen. Wilfred Genee heeft dat zondagavond in Op1 voorgoed onmogelijk gemaakt.

Een presentator die vindt dat je tegenwoordig niet alles moet of kunt zeggen, scoort wellicht deugpunten bij de Arie Boomsma’s van deze wereld maar zet de bijl aan de wortel van een show als VI. En het treurigste was wel dat Genee zelfs dát (zijn veranderde kijk op vrijheid van meningsuiting) niet ronduit durfde te erkennen. Hij stortte een laffe woordenbrij over Jeroen Pauw en Fidan Ekiz uit, in de hoop dat het niet opviel wat hij nou precies zei.

Het was in alle opzichten een ontluisterend gesprek bij Op1. Laat ik nou altijd denken dat die drie van VI de laatsten in Hilversum waren met ballen. Mannen die zich niet makkelijk op de knieën lieten dwingen. Niet door een paar dreigende reaguurders op Twitter, niet door boze voetballers, niet door oproerkraaiende BN’ers en al helemaal niet door hypocriete adverteerders.

Maar nee. Er blijkt wel degelijk een zwakste schakel. Genee raakte van de Akwasi-rel volkomen in paniek, zo werd zondagavond uit zijn woordenstroom wel duidelijk. Er moest hoe dan ook een mea culpa komen. Een voorname drijfveer daarbij was geld. Er verdampte bij VI in één weekend een miljoen aan sponsorgeld. Kortom, Genee was bang voor zijn eigen hachje én toekomst. Zoals ik vorige week al schreef: als je uit de pas loopt met het zich moreel superieur wanende deel van Nederland dan kun je het schudden als presentator in Hilversum. Zeker als je solo vaker flopt dan een kijkcijfersucces bent.

Het is een hoge prijs die Genee betaalt. Hij zag er aangedaan uit bij Op1. En dan kreeg hij als klap op de vuurpijl ook nog eens niet de kritiekloze behandeling waar hij wel op had gerekend, gezien zijn opmerking over de eerder ontvangen appjes van Fidan en Jeroen.

Fidan was voor het eerst haar onverschrokken zelf in Op1 en legde – nee: stak – haar vinger genadeloos in de zere plek. Genee had amper weerwoord en verschuilde zich op een gegeven moment zelfs als kleine jongen achter mede-gast Diederik Gommers. Het is eeuwig zonde dat de regie rücksichtslos naar het Journaal schakelde, toen aan de talkshowtafel het kookpunt naderde.

Je zou kunnen zeggen dat Genee bij Op1 een oud-Hollands koekje van eigen deeg kreeg. Ik kan wel raden hoe er in Grolloo naar is gekeken.

Angela de Jong


4 opmerkingen:

Boskamp zei

Dank. Had m nog niet kunnen lezen

Biserka Šimunić, zei

Ik ben Ivanka Sophie Luuk uit Nederland, ik wil iedereen een getuigenis geven van mijn leven. ik was getrouwd met mijn man Amos luuk, ik hou zoveel van hem dat we de afgelopen 8 jaar nu getrouwd zijn en twee kinderen hebben. Toen hij op vakantie ging naar Frankrijk bedoelde hij een dame genaamd Mary, hij vertelde me dat hij niet langer geïnteresseerd is in het huwelijk. Ik was zo in de war en zocht hulp, ik weet niet wat ik moet doen totdat ik mijn vriendin Miss Pasha ontmoette en haar over mijn probleem vertelde. ze vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat ze eerder een soortgelijk probleem had gehad en ze stelde me voor aan een man genaamd Dr. Isikolo love spreuk die zijn ex betoverde en hem na 2 dagen weer bij haar terugbracht. Miss Pasha vraagt ​​me om contact op te nemen met Dr. alaba love spell voor hulp. Ik nam contact met hem op om me te helpen mijn man terug te brengen en hij vroeg me geen zorgen te maken dat de goden van zijn vier vaders voor me zouden vechten. Hij vertelde twee dagen dat hij mij en mijn man weer bij elkaar zou brengen. Na twee dagen belde mijn man en vertelde me dat hij terug zou komen om de zaken met me te controleren. Ik was verrast om hem te zien en hij begon om vergeving te huilen. Op dit moment ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld voor wat deze geweldige spreukenmaker voor mij en mijn man heeft gedaan. Je kunt contact opnemen met Dr. alaba e-mail; dralaba3000@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2349071995123 Hij vertelde twee dagen dat hij mij en mijn man zou herenigen. Na twee dagen belde mijn man en vertelde me dat hij terug zou komen om de zaken met me te controleren. Ik was verrast om hem te zien en hij begon om vergeving te huilen. Op dit moment ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld voor wat deze geweldige spreukenmaker voor mij en mijn man heeft gedaan. Je kunt contact opnemen met de e-mail van Dr. Isikolo; dralaba3000@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2349071995123. Hij vertelde twee dagen dat hij mij en mijn man weer bij elkaar zou brengen. Na twee dagen belde mijn man en vertelde me dat hij terug zou komen om het bij me te controleren. Ik was verrast toen ik hem zag en hij begon te huilen om vergeving. Op dit moment ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld voor wat deze geweldige spreukenmaker voor mij en mijn man heeft gedaan. Je kunt contact opnemen met de e-mail van Dr. Isikolo; dralaba3000@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op + 2349071995123 alaba e-mail; dralaba3000@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op + 2349071995123 alaba e-mail; dralaba3000@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2349071995123

LENDING TREE zei

LENDINGTREE® LENINGEN INC.


Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
Een lening voor educatieve doeleinden?
Een lening om een ​​appartement te kopen?

Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
Tegen een zeer lage rente van 5%
We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
20 jaar

Onze diensten omvatten ook

​echte financiering
​investeerder in onroerend goed
​bouwleningen
​leningen voor het opstarten van bedrijven
​hypotheek
​Consumentenkrediet,
​FHA-leningen
​persoonlijke leningen
​autoleningen
etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

e-mail: lending-tree@outlook.com

Warme gedachte

ELIZABETH WALTER

LENDINGTREE INC®

Kucing Techno zei

Thank you for sharing this article. Keep do it
Prediksi Parlayku | Prediksi parlay dan prediksi bola terbaik serta akurat.
Prediksi Parlayku
Prediksi Parlay terbaik
Kucing techno | Berita terbaru seputar teknlogi
tips dan trik
Kendi food | Kumpulan info serta resep makanan dan minuman
resep makanan
Agen Bola
Agen Slot

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link