23 april 2010


Wilfred Genee te gast in de Coen & Sander Show

Wilfred Genee was gisteren aanwezig in de studio van de Coen & Sander Show op 3FM. Vorige week was Johan Derksen er ook al te gast en zo'n anderhalve maand geleden zaten dj's Sander Lantinga en Coen Swijnenberg aan respectievelijk de tafel en bar van Voetbal International.

Genee reageerde in de uitzending onder andere op het mediarelletje tussen hem en Albert Verlinde. Genee: "Ik heb gezegd dat RTL Boulevard de diepgang van een platbodem heeft, maar daarachteraan zeg ik gelijk: 'mijn eigen programma Voetbal International trouwens ook, hoor'. Maar voetbal is mijn passie. (...) Het is dus niet pretentieus bedoeld, maar die ene opmerking wordt er dan uitgetild." (eerder liet hij zich in Van Inkel In De Middag op Q-music overigens al in soortgelijke bewoordingen uit over de kwestie). Verder ging hij in op het vertrek van Humberto Tan bij RTL7. Volgens hem is het absoluut niet waar dat hij of Derksen Humberto Tan hebben weggewerkt. Luister hier of hier (directe MP3) naar dit gedeelte van de uitzending.

Ook vertelde hij over de kampioenskansen van FC Twente en Ajax en het verval van PSV. Luister hier of hier (directe MP3) naar dit gedeelte van de uitzending. Daarnaast sprak hij over zijn liefde voor karaoke (waarschuwing: zingende Genee!) en zijn carrière en kreeg hij enkele 'vliegensvlugge vragen' op zich afgevuurd over onder andere zijn eerste zoen. Ook moest hij enkele dilemma's beantwoorden (zoals: Leeuwarden of Amsterdam, SBS6 of Sport7, Studio Sport of De Wedstrijden, Rafael van der Vaart of Wesley Sneijder en Jack van Gelder of Mart Smeets). Luister hier of hier (directe MP3) naar dit gedeelte van de uitzending.


Coen Swijnenberg, Wilfred Genee en Sander Lantinga - Foto: 3FM


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link