13 oktober 2009


Johan Derksen te gast bij Pauw & Witteman

Johan Derksen zal vanavond te gast zijn bij Pauw & Witteman om te vertellen over de gevolgen van de val van DSB voor AZ. Ongetwijfeld zullen er enkele gepeperde uitspraken uit zijn mond komen. De andere gasten zijn (onder voorbehoud): Dion Bartels (advocaat, houdt DSB-kopstukken aansprakelijk), Unico Glorie (voormalig zakenpartner van Marco Borsato) en Halina Reijn (heeft nieuwe solovoorstelling).

Op de website van Pauw & Witteman wordt het item als volgt aangekondigd: "Volgens een persbericht op de website van AZ is de club niet in gevaar ondanks de verwikkelingen bij hoofdsponsor DSB Bank. Het sponsorbedrag voor dit seizoen is overgemaakt en volgens de licentiecommissie van de KNVB voldoet de club aan alle eisen. Maar die beoordeling door de KNVB vond vorige week plaats en toen stond DSB Bank nog overeind. Hoe is de situatie van de landskampioen nu de hoofsponsor wordt geleid door een curator en niet langer door suikeroom Scheringa?"

Pauw & Witteman wordt vanavond tussen 23.00 en 23.50 uur uitgezonden op Nederland 1. Beelden zullen later ook op deze weblog verschijnen.

Update 14-10-2009:
Klik hier voor de beelden.


Jeroen Pauw en Paul Witteman


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link