17 augustus 2017


Ekstra Bladet: ''Van der Vaart is reserverol zat, en wil weg bij FC Midtjylland''

Wederom zit Rafael van der Vaart niet bij de selectie van FC Midtjylland. Daardoor mist de 34-jarige middenvelder ook het duel in de play-offs van de Europa League tegen Apollon Limassol. Volgens De Deense krant Ekstra Bladet wil Van der Vaart ook zo snel mogelijk weg bij de club.

''Behoorlijk vernederend'', zo noemt De Deense krant Ekstra Bladet de situatie van Rafael van der Vaart bij FC Midtjylland. Al een geruime tijd zit hij niet meer bij de selectie en moet genoegen nemen met wedstrijden bij de reserves. Die rol lijkt Van der Vaart niet meer te accepteren en wilt zijn 1-jarige contract direct laten ontbinden, meldt Ekstra Bladet. Van der Vaart zelf wil niet veel kwijt over de huidige situatie. ''Ik ben al langere tijd helemaal fit, er is niets mis met mijn conditie en ik geef honderd procent op de trainingen.''

De directeur van Midtjylland, Claus Steinlein, zegt tegen Ekstra Bladet dat Van der Vaart in de voorbereiding last had van opstartproblemen door een blessure en de geboorte van zijn kind. ''Hij is op dit moment niet goed genoeg om deel uit te maken van het team'', legt hij uit.

''Dit was niet waar we op hoopten toen hij hier vorige zomer kwam, maar zo staat het ervoor. Natuurlijk zouden we willen dat hij in de basis zou staan en een verschil zou maken. Maar dat is nog niet het geval geweest'', aldus Steinlein.

Al drie seizoenen lang komt Van der Vaart nauwelijks meer aan spelen toe. Er zijn zelfs geruchten die beweren dat Van der Vaart overweegt om een punt te zetten achter zijn loopbaan.


Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- ''Justin Bijlow mogelijk ook tegen Excelsior onder de lat bij Feyenoord''
- Spaanse Supercoppa: Real Madrid ook in return veel te sterk voor FC Barcelona


Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Sterk FC Utrecht klopt Zenit Sint-Petersburg (1-0)
- Robin van Persie in voorselectie Nederlands elftal
- Hoe gaat het nu met... Prince Polley
- Column: ''De kritiek op het vrouwenvoetbal was volkomen terecht''


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link