20 januari 2015


Uitzending Voetbal International van 19-01-2015 trekt 778.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 19 januari 2015 (hier terug te zien) heeft 778.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 10,0 procent). Daarmee eindigde het programma op de 17e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 798.350 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 510.220 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat het aantal kijkers snel gaat afnemen, na de winterstop had ik mij weer verheugd naar VI te kijken maar het valt de laatste tijd erg tegen. Geen nieuwtjes, geen VI verslaggever(mag dit niet meer nu Johan gebrouilleerd is met VI?), dezelfde onderbroekenlol (paardel*l), Kraay pesten, haararchitect, gelhoofd. Gelukkig is het onderdeel de kantineheld verdwenen maar het wordt er niet beter op. VI Oranje was ook al niet meer je van het maar het zet zich voort in de reguliere uitzendingen.

Anoniem zei

Mwoah.. Vindt dit juist wel meevallen. VI is begin vh seizoen terug gegaan naar de basis, iets wat veel kijkers opleverde, eigenlijks is dit de hele 1e competitie helft voortgezet, natuurlijk zit er wel eens een mindere uitzending tussen , ma niet zo gek toch? Op basis van 1 aflevering na de winterstop valt er weinig te zeggen, wacht het af, bovendien kun je nooit 800.000 kijkers tegelijk tevreden stellen, niemand is hetzelfde . Nee ik vind juist dat vi het prima doet, natuurlijk hou je hier en daar de "vi humor" maar dat weetje van tevoren, vindt je het niks dan kun je altijd verder zappen;)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link