20 januari 2015


Zenderbaas RTL 7: ''RTL zegt samenwerking met blad VI op, en niet andersom''

Volgens Marco Louwerens, zenderbaas van RTL 7 lag het initiatief bij RTL en niet bij het blad Voetbal International om te stoppen met de samenwerking. ''Vorige week heb ik de leiding van het blad VI laten weten dat wij na de zomer een eigen koers zullen gaan varen, los van het blad.'', aldus Marco Louwerens.

''Dit omdat wij andere plannen hebben met onze voetbalmerken. Ik kan dan ook alleen zeggen dat ik de column in VI ter kennisgeving aanneem,'' stelt de zenderbaas. De uitspraak van Derksen dat met de lancering van een nieuw voetbalplatform de titel Voetbal Insite terugkeert, wil hij niet bevestigen.

''Johan Derksen heeft altijd en over iedereen een uitgesproken mening. Ook over RTL heeft hij wel eens pittige opmerkingen gemaakt; dit is voor ons nooit een probleem geweest. Johans karakter, zowel in het tv-programma als in zijn columns, is juist zijn grote kracht en maken hem zo uniek.''


5 opmerkingen:

Rob Amsterdam zei

Aha zo zie je maar weer elke kant heeft zijn eigen verhaal. Overigens kunnen ze het beter Feyenoord Insite gaan noemen want daar ligt de nadruk meestal.

Anoniem zei

Aangezien RTL een eigen voetbalplatform wil lanceren, lijkt het me eerder de zender dan het blad dat de navelstreng heeft doorgeknipt.

Anoniem zei

Als je Ajax wil, moet je naar het programma van Jack van Gelder kijken Rob Amsterdam

David zei

De plannen 'met onze voetbalmerken' hebben we de afgelopen maanden al kunnen zien. Valentijn Driessen elke maand als gast en de beelden van FOX beschikbaar. Om over voetbal te lezen wordt voortaan verwezen naar de Telegraaf en voor de hele wedstrijd naar FOX.
Voorspelling: binnen een jaar horen we nooit meer over Sport1 in het programma en hoeft Scelveccio niet eens meer op te draven, al zou hij ooit nog willen.

Anoniem zei

In het echt is Wilfred pinokkio en heeft als idool Michael Jordan. Was vroeger vleugelspits achter de flanken waarbij in het veld iemand steeds rotondes maakte.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link