02 december 2014


Johan Derksen vindt Humberto Tan verschrikkelijk (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International. Humberto Tan is de presentator van het congres dat volgende week wordt gehouden in opdracht van de KNVB met als thema ''hoe redden we het Nederlands voetbal?''. Johan Derksen blijkt geen fan te zijn van Humberto Tan!

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 1 december 2014 te bekijken.6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekkere kop weer Oliver, het dekt de lading helemaal niet, je haalt op deze manier een uitspraak uit zijn context.

Derksen vond slechts dat Tan een bepaald debat in een bepaalde setting niet goed zou kunnen leiden.

Anoniem zei

Johan zegt wel meer dingen en zaagt wel meer poten onderuit voor de "sake of amusement", neem het met een korreltje zout, thuis lult hij anders, het hoort bij zijn tv profiel, het verkoopt, het journaal is niet anders. Praten hoe geweldig alles is en niemand kijkt meer, het is een slimme man hij weet hoe de wereld werkt (en pikt zijn graantje mee) het is niks persoonlijks, maar mensen reageren alsof het persoonlijk is en aldus heeft hij ze waar die ze wil hebben. Het leven is een theater en voor Johan is alles een rekwisiet, niks goed of slecht mee.

Anoniem zei

Rene zei het goed dat het tv wereldje toch een apart fenomeen is en dat mensen zich soms zo voor lul zetten en laten zetten.Johan weet precies wat hij moet zeggen en is op dat gebied zo scherp als een mes,en dit meent hij niet.Alleen weet hij wel weer een soort vuurtje op te stoken omdat heel NL Humberto Tan kijkt en dan is Johan er al op tegen....

Maar dat niemand naar muziek luistert die hij mooi vind ja dat vind hij dan weer raar hahaha aparte man...

Werner zei

Eens met anoniem helemaal boven aan, de kop van het bericht doet vermoeden als of Johan een teringhekel heeft aan Tan, maar dit valt allemaal wel reuze mee.

Anoniem zei

De kop slaat kant noch wal en daarom worden ook veel dingen uit zijn context getrokken,Johan meent het niet zo hij geeft het alleen aan dat er op het gebied van TV er veel word gekeken naar waar hij nooit naar zal kijken...

Anoniem zei

ja maar als de kopmaker de Derksen bingo voor zich had dan is het alleen maar logisch (heb de bingo niet gecheckt maar "naar mannetje" moet erop staan) gelukkig uit Johan zich wat milder tegenwoordig, past beter bij hem.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link