09 augustus 2013


Uitzending Voetbal International (vr 09-08-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 9 augustus 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Nico Dijkshoorn, Arnold Smit, John de Bever, Gerard Joling en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


33 opmerkingen:

HomoHater zei

nichten als gordon maken dagelijks hele bevolkingsgroepen belachelijk op TV, maar 1 grapje over een homo of homos en heel nederland staat in brand.

Rene vd Gijp zei vorige week hele terechte dingen, met een klein grapje als knipoog wat ook nog eens op waarheid berust (kappers).

Een nationale bond (knvb) zet dat openlijk weg als onzinnig, zich niet realiserend daarmee vd Gijp, maar ook ieder die het met hem eens is als homo-hater weg te zetten.
Inmiddels, een paar dagen later, blijkt driekwart van nederland (inclusief veel homos) het eens te zijn met vd Gijp, en blijken zijn uitspraken gewoon te kloppen.

Doordat de knvb zijn uitspraken openlijk 'onzinnig' heeft genoemd, wordt vd Gijp PLUS ieder die het ermee eens is als homo-hater neergezet.
Dat is de nationale bond in een beschaafd land... diep diep triest.


De knvb moet zijn excuses aanbieden aan deze groep nederlanders (voetballers). IK persoonlijk voel me in ieder geval diep diep beledigt door de arrogante knvb. De hypocriete knvb die zegt er voor iedereen te zijn, maar wel even openlijk een hele bevolkingsgroep kan/mag beledigen.

Ik heb al jaren dezelfde mening over homosexualiteit, en ik heb gewoon homo-vrienden in mijn kenissenkring.
Maar volgens de knvb ben ik een homo-hater.

VI zou ballen moeten tonen. De discussie met de knvb kan alleen op een eerlijke manier worden vervolgd als de knvb eerst openlijk excuses maakt aan vd Gijp en daarmee automatisch aan die bevolkingsgroep.

Ik vind het echt ongelooflijk dat ik de enige lijk te zijn die dit niet pikt van mijn nationale bond.
In een beschaafd land zou zelfs de politiek de knvb moeten aanspreken hierover, maar het blijft opvallend stil...


ps: Ik heb de aflevering van vandaag nog niet gezien (ik ga hem nu downloaden vanuit het buitenland, bedankt weer sigsnor)

Anoniem zei

bedankt voor de video. Knap van jullie dat het altijd zo goed wordt bijgehouden.
Groetjes uit Iran!

Escha "ik-word-zo-nat-van-Oliver" Tanihatu zei

Deze aflevering had meer inhoud dan iedere aflevering van vorig seizoen.

Ik vond het eerste half uur erg vermakelijk, ook Van Gaal die weer boos wordt is puur genieten en dat terwijl ze het maar 5 min. over de Eredivisie hebben gehad.

Zolang ze geen Eredivisie-beelden mogen laten zien, mogen ze het van mij wekelijks op deze manier doen. Chapeau aan de regie van VI!

goodfella1401 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
goodfella1401 zei

Wat een saaie aflevering, ik had net zo goed Knevel & Van den Brink kunnen kijken. Waarom neemt iedereen alles zo serieus bij VI. De mensen aan de tafel doen dat toch ook niet

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

ik wil gerard keihard doen

Anoniem zei

VI buigt voor de homo-zeikerds. Rot toch op man, ga lekker in een boot door de grachten surfen, zeikerds.

Anoniem zei

Arnold Smit (wie?!) verdraait de boel. Gijp zegt niet: voetbal is geen sport voor homo´s, hij zegt er zijn weinig homo´s die (op enig niveau) voetballen, zeiknicht.

Anoniem zei

Die neus van Van Gaal wordt ieder jaar eger joh, veel interessanter onderwerp dan al dat homo-gedoe.

Anoniem zei

Uitzending was gay. De film erna had "Brokeback Mountain" moeten zijn.

Renzo

Anoniem zei

Bedankt voor de video! Zonder jullie had ik nie kennen kijken, joh.

Groetjes uit het verre exotische Rotterdam!

Anoniem zei

Wat een overdreven gedoe,geef mij maar Poetin.Die is zo klaar met die tering nichten,maar ja dat is het nadeel in media land bijna alles is homo.Ga ze maar eens tellen het houd niet op,niet gek dat Jonnhy de Mol alles neukt hij is zowat de enigste niet HOMO...

Anoniem zei

Ik zat lekker te kijken en plots komt de kantineheld.. Ben toen maar wat anders gaan kijken

Anoniem zei

mee eens. tot de kantine-held was het leuk.

vanaf maandag weer 3 helften over voetbal wat mij betreft

Anoniem zei

@de twee hierboven, gerard is een lekkerding er zit ook een knop op de tv.
hopelijk volgende week weer gerard las zoiets op fok forum dat die volgende week weer komt dan zit ik er weer klaar voor.

Anoniem zei

Korte uitzending was dit: eerste 40 minuten noodgedwongen overgeslagen, dat gebeurt me niet vaak met VI.

Anoniem zei

anoniem 03:31:

Jouw echte naam is zeker arnold smit ?

zoals jij je vanavond gedroeg doet mij vermoeden dat jij al klaar komt als je de eerste 3 seconden van ticket to the tropics hoort

Anoniem zei

Wanneer komt Boskamp weer? Dan kunnen weer echt over voetbal praten. Wat een shit avond vandaag. Vandaag was het een homo promotie avond. De homo propaganda werkt op volle toeren en vi wordt daarvoor misbruikt. Wel slim van de homo leiders om eerst onterecht chaos te creëren en dan vervolgens veel zendtijd te krijgen om homofilie te promoten. Jammer is dit voor de echte voetbal liefhebbers en jammer is het dat vi steeds minder over voetbal praat en meer over randzaken. Er is veel over te praten, maar 20 minuten over van Gaal gaat mij te ver. Er is zoveel om over te praten maar ze doen het gewoon niet. Daarom hebben wij de echte voetballiefhebbers Kraay en Boskamp nodig. Die inhoudelijk over voetbal lullen. Maar Wilfred en ook René vaak die zorgen ervoor dat het vaak over randzaken gaat en veel lompè grappen maken, zelfde grappen maken en domme verhalen vertellen die ook nog eens de afgelopen jaren vaak zijn verteld. Denk eens aan voetbal insite vroeger, Johan derksen (woog 200 kilo) , Hugo Kamps met zijn filosofisch gelul en oude Kraay dat ging over voetbal. Dat moet weer terug komen. Maarja, gaat om kijkcijfers hè, kijk maar eens naar het publiek bij vi. Die komen daar alleen maar om te lachen en te drinken. Voetbaltacktisch en technisch weten ze helemaal niks. En vi weet dat ook. Tja dan blijft er weinig over. Ook al zou het de hele avond over kut en poep gaan, dan heeft het publiek een prachtig avond. Ik moet ervan kotsen!!

Anoniem zei

Amen !

ik voeg nog toe dat de knvb zich ook met voetbal bezig zou moeten houden ipv zich voor het karretje te laten spannen van een provocerend coc.
Ze zouden bijvoorbeeld zich moeten inzetten dat fucks die beelden MOET delen, tenminste de hoogtepunten. Dit is namelijk ten goede van het VOETBAL in het algemeen.

Robert de Hond zei

Het percentage depressieve ajax-supporters dat zelfmoord pleegt is hoger in weekeinden dat ajax verliest.

Misschien kan de knvb eens gaan praten met de andere 17 teams om ajax voortaan ieder weekend hun wedstrijd te laten winnen dan hebben weer een probleem 'opgelost'.

Anoniem zei

Iemand die om deze reden zelfmoord pleegt is geen knip voor de neus waard.

Anoniem zei

anoniem 4:07 nee wat een zielige lelijke man was dat zeg, elke keer als hij in beeld kwam kreeg ik kotsneigingen.nee gerard is een echte, gewoon lekker met zelfspot en grapjes en hij ziet er ook gewoon erg goed uit. hij mag van mij zeker terugkomen!

Anoniem zei

感謝雪茄小鬍子從北京!

問候,多久同性戀

Anoniem zei

Bossie is nog op vakantie...

Anoniem zei

@Anoniem 11:46

gerard een echte ? een echte valse zul je bedoelen.
Hij kruipt ineens tegen Rene aan, en zegt dan dat rene zo lekker tegen hem aan gaat zitten...

Je 'zag' rene denken: "kijk DAT moet je dus niet doen in de kleedkamer bij de nummer 9 van oranje-wit B4, dan krijg je meteen een poeier voor je harses !"
Van mij zou je er 2 krijgen.
Wat een vies opzichzelf geilend mannetje is dat zeg. Denkt alleen maar dat ie zo goed is, maar beseft zich niet hoeveel mensen van hem walgen.

Die poeier voor je harses van mij, dat is wat de knvb en coc uit het voetbal willen. Geen macho gedrag, maar dat heerlijke softe lieve geode wat inmiddels ook het nederlandse leger en politie uitstraalt.

Als je dat softe gedoe gaat promoten in het voetbal dan krijg je spelers met een instelling zoals die verdediger van feyenoord die werd ge-interviewd.

Ik voorspel dat als de knvb hun nieuwe richtlijnen doorzet dat oranje zich zelfs niet kwalificeert voor de volgende 3 WK's

Anoniem zei

was wel lachen dat interview met die fnoord verdediger...

Vraag was of meedogenloosheid is aan te leren.
Eerst is ie zeker 4 seconden helemaal uit het veld geslagen, je ziet hem denken: "hoe durf je MIJ die vraag te stellen..."

Vervolgens stotterend, bijna huilend, gaat ie ook nog eens proberen serieus antwoord te geven op de vraag...

Nee, met zó'n mentaliteit zal oranje zelfs tegen Luxemburg nog geen potten kunnen breken.

Anoniem zei

Ben nou helemaal klaar met alle homo's en het homogezeik.

Alle homo's nu weer oprotten naar de kast, de kapsalon of de modeshow.

Anoniem zei

laat die homofielen lekker bij paul+witman enzo gaan zitten provoceren.

VI is zo'n beetje het enige programma op de NL televisie zonder het hoge eq van gordon en joling.
Om diezelfde reden is het ook nog het enige programma wat ik op NL televisie kijk

Anoniem zei

Net weer een bevestiging gezien op ned 1 bij 1 tegen 100: een natte nelis die niet sport ( ik sport niet hoor....) en geen idee wat kicksen zijn bij de allereerste simpele vraag. Tja, beeld wordt weer eens bevestigd.

Anoniem zei

Het leek wel een nichten cafe en wat een tering nicht die kale gek naast john de bever.

Anoniem zei

Johan deed er ook aan mee met zijn roze kostuum. RTL+ VI vonden dit dus een goed idee een half uur over homo's lullen. Vanavond maar eerste half uur over de politiek. Want 1.5 uur over voetbal praten, en dan ook nog eens zonder de beelden, dat gaat niet.

Anoniem zei

Kan iemand mij eindelijk eens uitleggen ,,waarom NIEMAND het er even over heeft gehad in VI rtl 7 dus, of er buiten die ongeveer 10 % homosexuelen , misschien? nog ongeveer 20 a 25 % iets min of meerdere BISEXUELEN ,toevallig ook een balletje trappen en die sowieso er niet voor uit de kast hoeven te komen voor het eventuele gezeik? en waarom zouden ze ook als je ook dus min of wat meer hetero bent ook net zo goed?/ MAAR ,,dus ook voor min of meer een stukje homosexualiteit in zich hebben ?,,,,Jezus , lijkt wel of NIEMAND ooit van het GRID van Kinsey heeft gehoord ,schaal van ; 0-6 onderzoek uit 1952 ,,al!, ,,pff of van de schaal van 1tot 7 van dr Klein uit, 1970 , die op het zelfde uitkwam! Altijd maar op tv radio enzov gaat het over alleen homo dit homo dat , maar nooit over bisexualiteit ,,,gooi dit maar eens in die uitzending ,,en die zg homofobisten zouden er dus wel eens dichter bij kunnenn zitten ,dan waar ze zo bang voor zijn ,,,,ooooo amen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link