04 december 2014


Column Wilfred Genee (02-12-2014)

Iedere week schrijft Wilfred Genee in het AD een column over actuele ontwikkelingen binnen de voetbalwereld. Zijn column van 2 december 2014:

We mogen blij zijn dat wij hier zo'n lullige competitie hebben
FC Utrecht speelt in een failliet stadion en heeft een eigenaar die er jaarlijks miljoenen bij moet leggen. Stiekem hoopt hij - zo wordt er in Utrecht gefluisterd - op een van zijn Russische contacten die de portemonnee wil trekken. Zoals misschien ook in Breda, Heerenveen of andere plaatsen wordt gehoopt op een stevige financiële injectie. Dan maar andere clubkleuren, een nieuwe naam of een aangepast logo. Een raar fenomeen.

Lees de column verder op de site van het AD.

Neem nu een abonnement op het Algemeen Dagblad / AD Sportwereld!

Klik hier voor een overzicht van eerdere columns.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij heeft gelijk en voor je het weet speelt straks 50% van de eredivisie op kunstgras en komt er geen enkele speler van naam nog naar NL.En ik denk niet dat er externe inversteeders op clubs in onze hoogste voetbal league zitten te wachten,ze zullen meer de talenten in de gaten houden en die zo snel mogelijk proberen vast te leggen.Want daar is toch de grootste klapper mee te maken...

Anoniem zei

Voetbal gaat zoiezo nergens meer over de laatste +- 15 jaar, ik kijk het omdat ik nu eenmaal verslaafd ben aan het mooie spelletje sinds kind maar serieus neem ik het niet meer. Geniet veel meer van een eerlijke sport (salary caps, draft systeem, club die laatste eindigt heb de 1e keus voor nieuw talent etc) lekker s'nachts naar mijn geliefde Detroit Red Wings kijken, of de volgende dag een download.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link