18 oktober 2014


Uitzending Voetbal International van 17-10-2014 trekt 611.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 17 oktober 2014 (hier terug te zien) heeft 611.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 7,9 procent). Daarmee eindigde het programma op de 20e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 469.000 kijkers per keer (maandaguitzending: 724.890 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

was eindelijk weer eens sinds hele lange tijd een echt gemeende spontane uitzending. misschien dat ze zich eindelijk beginnen te realiseren dat ze hun succes daaraan te danken hebben en je humor niet kunt forceren. dan wordt je een karikatuur van jezelf.

Onderkruipsel zei

Cynisch is een mooi woord dat Derksen graag gebruikt. Cynisch komt uit het Grieks en ‘cynisme’ betekent letterlijk ‘honds’. Wie weet wat platvloers in het Grieks is?

Anoniem zei

Hiddink heeft heel veel flops gekend en meer dan tops,dus dit is er weer 1 en ja weet wanneer je moet stoppen....

Anoniem zei

Mooie en leuke uitzending, erg goede kijkcijfers voor een vrijdag . VI is back to the basic gegaan waardoor er steeds weer meer en ook nieuwe mensen kijken.

Anoniem zei

Nieuwe mensen hoe weet jij dat???

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link