14 oktober 2014


Johan Derksen ondanks belofte vanavond toch in DWDD

Johan Derksen is dinsdagavond te gast bij De Wereld Draait Door. Drie jaar geleden verkondigde hij echter nooit meer in het programma te willen verschijnen, nadat hij kort voor een uitzending door de redactie werd afgebeld.

Derksen schuift dinsdagavond aan tafel, in het bijzijn van zijn Voetbal International-collega's Wilfred Genee en René van der Gijp.

Op de vraag waarom Johan Derksen zijn belofte heeft gebroken en toch in het programma verschijnt, zegt hij tegen NU.nl: "We krijgen een half uur de tijd om Voetbal International te doen. Ik zit daar met Wilfred Genee en René van der Gijp. We zitten dus niet echt in DWDD, maar in hun zendtijd."

In een interview met Nieuwe Revu uit juni 2011 vertelde Derksen over een specifieke ervaring met DWDD. "Ik was een keer naar ze op weg en terwijl ik zwetend in de file stond, werd ik gebeld dat mijn onderwerp was afgeblazen. Toen heb ik gezegd: Even goede vrienden, maar jullie hoeven me nooit meer te bellen. Val dood met je De Wereld Draait Door."

"We krijgen vanaf 19.30 uur de ruimte om Voetbal International te doen. Maandag hadden we geen uitzending door de wedstrijd van het Nederlands elftal. Ze hebben ons een stuk van hun zendtijd gegeven. Dat zal wel een gimmick zijn. Maar je hoeft niet bang te zijn, ik ga niet solo tussen al dat grachtengordelvolk zitten."16 opmerkingen:

Anoniem zei

"We krijgen een half uur de tijd om Voetbal International te doen"

Hahaha, gelooft ie het zelf? Wat een nitwit

muziekfreak zei

Beetje hypocriet dit....Gijp heeft het trouwens ook gezegd hoor

Onderkruipsel zei

Karakterloze karikaturen, kraaiende kerels en koddige komdoppen
die met alle winden mee waaien en dan natuurlijk vooral hun eigen.

Kevin zei

Hahaha kneusjes! Dit is toch een uitstekend platform om het programma te promoten. Je bereikt een publiek wat voor een groot gedeelte geen vaste kijkers van VI zijn...unieke kans om je product op een positieve manier in de markt te zetten!

Sjakie van Kooten zei

Als Johan nou gewoon eerlijk is en dat ie niet een week zonder op tv te zijn, kan volhouden. En dus media-geil is, moet ie dat gewoon toegeven.

Anoniem zei

Als mensen nou eens stoppen met invullen en johans mening voor waarheid aannemen wat achteraf ook het geval is, scheelt dat al een hoop zinloze reacties

Anoniem zei

Wat een kinderachtige voorstelling zeg,en die Matthijs weet ze weer goed voor schut te zetten hahaha....

Kevin zei

Ik kan mij niet voorstellen dat de overgrote meerderheid van de personen die hier reageren een IQ hebben dat hoger is dan 60! En als je het programma niets vindt waarom ga je dan niet lekker wat anders doen! Hier posten hoe kut het programma wel niet is of dat de personen die invulling aan het programma geven niet deugen is zo treurig!

Anoniem zei

Kevin kneus, niemand is geïnteresseerd in de mening van een 12 jarige. Dus houd gewoon je waffel.

Kevin zei

Hoezo moet je nou weer zoiets super lulligs tegen mij zeggen. Laat iedereen gewoon in zijn waarde. Wat een vreselijke persoonlijkheid ben jij zeg...OMG!! Stom kleutertje!!!

Anoniem zei

@Kevin
Sinds wanneer hebben ze internet in inrichtingen?Sorry jongen maar wat kunnen wij eraan doen dat jij verstandelijk gehandicapt bent?Je bent zo geboren en das niet voor niks vriend...

Ric P. zei

He Kevin rot gewoon lekker op! Het is hier geen homo ontmoetingsplek, ga daarvoor maar naar die "speciale" parkeerplaatsen/bossen van jullie!

Anoniem zei

@Kevin
Ja jongen verstandelijk gehandicapt,het is wat he maar ook jouw leven kan mooi zijn.Geef je eens op voor SynDroom...

Kevin zei

@ 17-10-14 16:24
Jij lijkt me zo'n type voor een tatoeage met een spelfout erin. Eentje die op de lagere school al de domste en was en op het voetbalveld de slechtste en zelfs niet kon aanhaken bij het plaatselijke G-elftal. Toen tot de conclusie gekomen helemaal nergens goed in te zijn en vervolgens bedacht heeft om op alles in het leven af te geven om een mislukkeling als zichzelf nog een enigszins draaglijk leven te laten leiden!

Anoniem zei

'Kevin' Jongen hoe ist?Je geeft een mooi beeld van jezelf,en helemaal alleen geschreven of hulp gehad van je begeleiders?En heb je SynDroom al ge-e-maild?

Kevin zei

@Anoniem 18-10-14 06:24
Gaat wel goed man! En met jou? Ik mag een jaar langer in de inrichting blijven dus dat is goed nieuws! Ik heb zelf de tekst geschreven en mijn begeleider heeft het nagekeken. Ik maak steeds minder spelfouten dus dat gaat de goede kant op. SynDroom ook een mail gestuurd. Bedankt dat je me hier op attendeert, ik hoop dat ze me een onvergetelijke dag zullen bezorgen. Hoe was jou dag destijds stotterende cretin?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link