18 oktober 2014


''Bij DWDD wordt iedereen vreselijk in de maling genomen'' (Voetbal International)

Fragmenten uit Voetbal International. Afgelopen maandag waren de heren van Voetbal International te gast bij De Wereld Draait Door. Terugkijkend daarop heeft René van der Gijp ontdekt iedereen die te gast is in dat programma vreselijk in de maling wordt genomen. Ook wordt er even kort gesproken over het TelevizierRing gala van afgelopen donderdag.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 17 oktober 2014 te bekijken.
14 opmerkingen:

Anoniem zei

Hebben ze zelf niet door dat de heren van VI zelf ook zo zijn?

Anoniem zei

Niemand lacht om Gijpie tenzij ze het publiek daarvoor betaald hebben zoals bij VI, hahaha.

Anoniem zei

Wat een gierende idioot is die Gijp toch ook soms. Niemand vond het leuk dat gieren en brullen van hem alleen hijzelf. Je zag Genee ook kijken wat een gek is die Gijp toch ook komt geen zinnig woord uit. Gijp heeft groot ingekocht bij de Kringloop in Dordrecht zo te zien.

Anoniem zei

DWDD is een zwaar overschat programma. Elitaire engnekken die dagelijks 20 minuten acteren, lucht verkopen en doen alsof alles en iedereen oh zo leuk is. Alles is leuk, lekker of juist heel erg, droevig, angstig. Het volledig spectrum aan emoties wordt er dagelijks geacteerd, maar zelden of nooit is het oprecht. Lijkt wel amateurtheater. Het programma is helaas zo populair dat je als bekende Nederlander vroeg of laat verplicht wordt om aan die tafel te gaan zitten naast de Koning der Engnekken; Matthijs van Nieuwkerk. En van zodra je aan die tafel zit, moet je tussen de hilarische en dijenkletsende YouTube-filmpjes door mee acteren of twitterend Nederland sabelt je neer. Achteraf gezien hadden de heren van VI het gewoon tien minuten over de zus van Hans Kraay Jr. moeten hebben. Of palendansverenigingen in het voormalig Oostblok. Maar ze zijn, zoals Van der Gijp zegt, in het ootje genomen. Ze zijn net zoals al de Jort Kelders en Marc-Marieën van deze wereld in zichzelf gaan geloven. Heel serieus begonnen ze wat open deuren over het Nederlanders elftal in te trappen en dat om een publiek bestaande uit zelfverklaarde cultuurkenners in te palmen. Dat hun dat uiteindelijk niet gelukt is, is het grootste compliment dat ze konden krijgen.

werner zei

Die anoniem hierboven is van der Gijp zelf, vermoed ik!
Of in ieder geval iemand die Gijp serieus neemt, wat een geleuter.

Anoniem zei

En jij heet Werner, nog erger.

Onderkruipsel zei

Ik heb zin in morgen. Wie komt er morgen.
Dat staat altijd linksboven, onder de advertentie.

Aha. Te gast in Voetbal International: • vr 15/08: Wim Kieft

Dat we dat ook weer weten dan weten wij dat ook weer.

Kevin zei

VI blijft een ijzersterk programma. Na een mindere periode zijn de afleveringen dit seizoen weer als vanouds: Een goede presentator en deskundige, objectieve voetbal analytici. Daarbij een goede huisband en een lekker wijf achter de bar...

Anoniem zei

Niemand vind het leuk om serieus naar voetbal praat te zitten luisteren.En deze dorps gekken waar geen zinning woord uitkomt,ja das vermaakelijk en best grappig soms...

Anoniem zei

20-10-14 11:11
Praat voor jezelf, kleuter.

Anoniem zei

Ik praat namens 80% van NL bevolking herseloze...Heb je iemand zien dan wel horen lachen bij DWDD?Ja bij hun eigen publiek die gratis eten en drinken krijgen wel ja...Halve haan.

Anoniem zei

Vanavond vast weer een kutuitzending met Hansie. Wanneer komt Valentijn, Verbeek of Wim weer? Verder is de spoeling van gasten dun. Laat Jan Joost of Emiel weer eens langskomen. Dat zijn gasten die lullen niet slaafs met Derksen mee.

Anoniem zei

Thumbs up for de Admin van Sigaarsnor!! Respect voor zulke personen die het voor de liefhebber mogelijk maakt om vanuit het buitenland razendsnel hun favoriete voetbal praat programma terug te kijken! Thanks!

Anoniem zei

tot 3 keer toe die flauwe op hol slaande kunstarmgrap laten zien, wat flauw! het is helemaal geen kunstarm Matthijs! gewoon een echte arm met plakplaatjes er op, tja, mensen in de zeik nemen en er om zitten lachen, te dom om te beseffen, dat verlies van een arm of been iedereen kan gebeuren, dom programma, zelfingenomen megalomanen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link