02 augustus 2014


''Mogelijk vertrek Hans Kraay Jr. bij Voetbal International''

Hans Kraay Jr. maakt de overstap naar betaalzender FOX Sports. Hij gaat samen met Kees Jansma een wekelijkse talkshow op betaalzender FOX Sports Eredivisie presenteren.

De talkshow De tafel van Kees wordt elke zondag om 10.30 uur op FOX Sports Eredivisie 1 uitgezonden en duurt anderhalf uur. In het programma ontvangen Kees Jansma en zijn vaste gast Hans Kraay Jr. diverse persoonlijkheden en opiniemakers uit de voetbalwereld. Er wordt teruggekeken op de Eredivisiewedstrijden die op vrijdag en zaterdag gespeeld zijn. Natuurlijk wordt er ook vooruitgekeken naar de wedstrijden die later op de dag volgen. Ook dit voetbalseizoen zijn er op zondagmiddag om 12.30 uur, 14.30 uur en 16.30 uur Eredivisiewedstrijden. Hans Kraay Jr. combineert zijn het werk bij FOX Sports Eredivisie met zijn huidige werkzaamheden bij SBS6.

Het is nog onduidelijk of Hans Kraay Jr. nog bij het RTL 7-voetbaldiscussieprogramma Voetbal International aan tafel aanschuift.


31 opmerkingen:

Anoniem zei

VI daar gaat toch de stekker uit einde van dit seizoen.

Anoniem zei

Van dat toneelstukje iedere keer tussen Wilfred en Kraay kreeg ik toch al maagzuur en die twee negatievellingen Gijp/Derksen hebben de rest van het programma de nek al omgedraaid.

Anoniem zei

Kraay jr. voelt de bui al aan komen en kijkt een deurtje verder,al helemaal met twee kinderen aan tafel zoals gijp en derksen...

Anoniem zei

Als hij naar FOX gaat mag hij zeker niet meer aanschuiven van FOX

Anoniem zei

Ik zou er niet rouwig om zijn. Ben dat gebral van hem zat. Denk echter ook dat VI na dit seizoen stopt.

Anoniem zei

Als VI Eredivisie beelden weer mag gebruiken. Zal Hans misschien ook wel langs mogen komen. VI of RTL en FOX moeten gewoon eens een gesprek aan gaan.

Anoniem zei

FOX speelt het spel slim en die draaien al langer mee in dit circus...En Hans moet ook zijn vaste lasten betalen,dus geef hem ongelijk...

Anoniem zei

Met vd gijp en derksen tegelijkertijd in het programma zal het niet meer lukken, het kan alleen nog bestaan als ze allebei afzonderlijk van elkaar langskomen.
anders is het beter om er, na mooie jaren, een einde aan te maken.

Anoniem zei

Ik vind Kraaij Jr. altijd leuk om naar te luisteren. Hij heeft meer voetbalverstand dan Genee en Derksen samen. Hij weet het regelmatig ook beter te vertellen dan Mr. Schijtlollig. Gijp en Boskamp gaan straks ook naar Fox, Derksen gaat geld tellen en Genee wordt fulltime radiomaker.

Anoniem zei

Misschien moeten mensen is lezen wat er staat, "Hans Kraay Jr. combineert zijn het werk bij FOX Sports Eredivisie met zijn huidige werkzaamheden bij SBS6"

Hij is dus niet weg bij SBS, En met SBS is er de overeenkomst dat hans kraay bij VI mag aanschuven. Bijzonder suggestief stukje.

Anoniem zei

Kraay voegt totaal niets toe aan VI, die man is te dom om rechtuit te kijken. Zal de dag prijzen als hij niet meer bij VI aanschuift.

Werner zei

Zou het jammer vinden als Hansie niet meer aanschuift, zegt vaak zinnigere dingen over het spelletje dan zijn tafelgenoten.

Anoniem zei

Liever Hans dan Nico Dijkshoorn !

Anoniem zei

Vind Hans ook een goed gast. Helaas doet hij met Wilfred en Johan altijd een toneel stukje. Als Wilfred normaal tegen hem doet en Johan maakt geen dome opmerkingen dan is Hans een goede gast, die veel van voetbal weet.
Johan weet niets meer van het huidige voetbal en laat dat helaas ook iedere week blijken....

Anoniem zei

Liever Nico Dijkshoorn dan Hans !

Onderkruipsel zei

Liever een theemuts dan Dijkshoorn. Echt!

Anoniem zei

Liever je moeder dan Nico of Hans.

Anoniem zei

Liever longkanker dan Dijkshoorn. Echt!

Anoniem zei

Goed gelezen en opgemerkt, en hij schuift wel aan. Zeker als Gijp weer een half kijkseizoen depri niet komt.

Anoniem zei

Dat is nog eens goed nieuws. Hansie zit altijd zo hoog op de kast. Dat kunstje kennen we nu wel. Tijd voor een andere vaste gast die wel wat te melden heeft. Die Erik Dijkstra vind ik wel geschikt.

Anoniem zei

Liever anale sex met een schele Chinees dan Dijkshoorn. Echt!

Schele Chinees zei

Nou nou nou ...

Anoniem zei

Pizzaatje Salami?

Loensende japanner zei

ja lekker!

Anoniem zei

Bovenstaande kinderen is het geen bed tijd voor jullie?????

Anoniem zei

Concurrentie zal het alleen maar beter maken voor de kijkers. We hebben ieder ons eigen smaken en voorkeuren voor analisten op tv. Het is alleen de vraag nu wat er met VI gaat gebeuren. Laatste dagen van vi oranje was heel gespannen en als blijkt dat hans ook niet meer aanschuift bij VI kunnen ze beter de eer aan hun zelf houden en niet eens beginnen.

Anoniem zei

Ze zouden om te beginnen Danny Vera, en zijn tietloze vrouw weg kunnen doen..

Anoniem zei

06-08-14 05:05
En dan wil jij er zeker bij gaan liggen he? Vieze pedofiel!

Anoniem zei

Effe ietswat off topic :

Zoals jullie wellicht weten werd er ieder jaar een dvd uitgegeven met hoogtepunten van Voetbal International, al dan niet samen met de hoogtepunten van VI Oranje.

Deze dvd zat bij de seizoensgids voor vaste leden, en kon ook gekocht worden in de VI webshop.

Alleen VI heeft besloten deze schijven niet meer uit te brengen vanwege de kosten. Dit werd me straks verteld door de klantenservice van VI.

Vind ik wel jammer eigenlijk, en wat vinden jullie ervan, ook jammer?

Anoniem zei

Eh, het is een inkoppertje, maar zou het niet kunnen dat die CD er niet komt dit jaar omdat er meer dieptepunten waren dan hoogtepunten?

Anoniem zei

Wat moet je met een dvd?Ga je ooit nog uitzendingen terug kijken dan...Grootste onzin die ik ooit gehoord heb.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link