27 juli 2014


Uitzending Tour du Jour (zo 27-07-2014)

Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert zijn tijdens de Tour de France iedere dag iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 27 juli 2014. Met: Wilfred Genee, Michael Boogerd, Steven Rooks, Johan van der Velde, Gert Jakobs, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt man, mooi weer 3weken genoten van TDF!!
Tot volgend jaar!!

jan de vries zei

Dank voor het uploaden.
Tour de Jour was dit jaar een stuk beter dan VIoranje. De sfeer was ontspannend en ook Erik in Frankrijk was veel beter en informatiever dan Sierd.
Hoop dat Johan en Renee ook een paar keer heb gekeken en gedacht hebben zo kan het dus ook ;)

Anoniem zei

Alleen jammer dat er niemand keek....Laagste kijkcijfers ooit.

Anoniem zei

Tour du Jour is per direct van de buis gehaald,vanwege slechte kijkcijfers...Zat er ook wel aan te komen...Zal Genee niet blij mee zijn.

Werner zei

Elke avond met veel plezier naar gekeken, tot volgend jaar!

Anoniem zei

Vliegtuigje zei BOEM, weet je nog?

Anoniem zei

Wat een lekker wijf zit er achter die Genee in het geel.. fapfap.

Anoniem zei

jammer van de lage kijkcijfers! was echt 10 keer beter dan vi oranje waar ik na elke uitzending spontaan van een brug af wilde springen.
ik ben wel een beetje klaar met vi oranje geworden, gert jacobs gewoon het hele jaar een eigen show geven in de zendtijd van voetbal international, is er iig nog wat te lachen.

Anoniem zei

Inderdaad Tour du jour is vanavond niet op tv geweest,en per direct eraf gehaald.Wel jammer ik was 1 van de 3 kijkers......hahahahaa.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link