08 augustus 2014


Wilfred Genee enorm blij met terugkeer Eredivisie-beelden bij VI

Wilfred Genee is erg blij met het feit dat Voetbal International dit seizoen weer Eredivisie-beelden mag uitzenden. ''We hebben de beelden weer en dat maakt veel verschil. We hebben een jaar lang eigenlijk gewoon moeten droogneuken, wil ik bijna zeggen. Dat is wel zo.'', aldus Wilfred Genee op Radio538.

''Je zit te praten over iets wat je niet kunt laten zien. René had geweldige verhalen over spelers, maar die konden we niet laten zien.''. Voetbal International begint maandag weer, mét René van der Gijp en Johan Derksen. De grote vraag is uiteraard of de twee hun ruzie tijdens VI Oranje hebben bijgelegd.

''Ik denk dat we niet ons sterkste WK hebben gespeeld, maar we moeten er nu weer staan in het nieuwe seizoen. Dat is onze opdracht. De scherpe kantjes zijn er nu vanaf. Ze zitten er allebei maandag weer, zijn uitgerust en zijn samen wezen vissen.''


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja blij met de beelden en nu het verstand nog,kinderen zijn het...

Anoniem zei

Mooi vond het momentje van van der Gijp altijd een mooi onderdeel van de show. Kan die briljante balletjes van Manolev nog altijd zo voor me halen.

Anoniem zei

Manolev voetbalt niet meer in NL herseloze.............

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link