08 juli 2014


Uitzending VI Oranje van 07-07-2014 trekt 980.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje op RTL4 van maandag 7 juli 2014 (hier terug te zien) heeft 980.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 16,3 procent). Daarmee eindigde het programma op de 6e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is vanaf nu tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van maandag 23 juni 2014 met 1.205.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 888.210 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar zal Derksen en Gijp niet blij mee zijn,is alles voor niks geweest...

Anoniem zei

Als je denkt dat dit gespeeld is ben je echt heel stom, of kijk je nauwelijks vi.

Anoniem zei

Als dit echt was, was Gijp niet meer gekomen, en zat hij weer thuis te huilen.

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=VBEeXk5kKU0&feature=kp

Anoniem zei

vreselijke uitzending.

Anoniem zei

http://www.speld.nl/2014/07/08/derksen-en-van-der-gijp-strijden-om-voogdij-hans-kraaij-jr/

Robert van den Heuvel zei


Wilfred Genee lijkt blij te zijn wanneer de afleveringen van VI Oranje voorbij zijn. De vete tussen René van der Gijp en Johan Derksen gaat de presentator niet in de koude kleren zitten. "Nog een week."

Genee reageert bij ThePostOnline op de weinig chique strijd tussen beide vaste gezichten van het programma. Volgens de presentator neemt het "Festen-achtige" vormen aan, waarmee hij verwijst naar de Deense dramafilm waarin zich een tragische familievete afspeelt.

René van der Gijp opende afgelopen zaterdag het bal in Trouw door uit te halen richting Derksen, die enkel en alleen voor het geld aan tafel zou zitten. Derksen haalde op zijn beurt verwoestend uit in zijn column, door te stellen dat Van der Gijp enkel functioneert op antidepressiva.

Overigens zei RTL's zenderdirecteur Marco Louwerens maandag al tegen TPO zich geen zorgen te maken. "René, Johan en Wilfred zijn karakters die elkaar niet sparen, maar dat tegelijkertijd prima van elkaar kunnen hebben. Veel mensen schrikken daarvan, maar ik begin me juist zorgen te maken wanneer ze wat dat betreft op hun lauweren zouden rusten", aldus Louwerens.
bron: http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/07/genee_moe_van_vi_oranje_af.html

Anoniem zei

Oorzaak van het hypergedrag van rene is de angststoornis die hij heeft gehad.Door deze stoornis verandert je persoonlijkheid en de onzekerheid overheerst waardoor jeje onzekerheid compenseert met bravourachtig gedrag dus niks pillen.

Anoniem zei

dank voor deze verklaring doktor

Robert van den Heuvel zei

Angststoornissen worden onderdrukt door een eenvoudig pilletje tegen depressie. Hugo Borst slikt ook dagelijks een Seroxat pil. En daarmee is het probleem verholpen. Dokter Derksen weet niet waar hij over spreekt.

Die ECI boekenclub bespreking die Derksen van elke uitzending weet te maken hangt me flink de keel uit. Gebruik het reclameblok...

Vandaag ben ik weggezapt naar Nederland 1. Waarom dit kinderachtige gedoe? Je mag van volwassenen verwachten dat hun onderlinge gekift de uitzending verpesten. RTL betaald ze niet voor deze grafuitzendingen.

Gaat dit door tot en met zondag?

Herdoop het programma in RTL voetbal en ga alvast op zoek naar geschikte vervangers. Probleem opgelost!

Anoniem zei

Man man pilletje hier en daar,wat een volk.Zijn gewoon slappe koppen en Bossie dat is de bom...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link