13 juni 2014


Uitzending VI Oranje (vr 13-06-2014 ~ vroege uitzending)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014, naast de uitzendingen op RTL4, te zien in VI Oranje op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 13 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Theo Janssen, Sierd de Vos en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Super!

Belgische groeten

Pluis zei

Dank dank dank uit Nieuw Zeeland

Anoniem zei

ben benieuwd hoe dit klinkt na de wedstrijd :D

Onderkruipsel zei

Dat is makkelijker te voorspellen dan deze uitslag. Derksen blijft de hypocriet die hij is en Van der Gijp lult mee zoals gewoonlijk.

Antonio zei

Voor de zoveelste keer weer duidelijk dat Derksen en Gijpie top zijn met het entertainment-gedeelte, maar van voetbal toch echt ouderwets-verstand hebben. Beiden denken nog dat ze in de tijd van Veendam-Volewijckers en Sparta-Wageningen leven.

Gérard zei

Fantastisch deze blog... Kan ik eindelijk vanuit Zweden ook de uitzendingen zien.Hoe laat wordt de hele uitzending geplaatst?

Groeten Gerard

Anoniem zei

Die koekwauzen hebben geen verstand van voetbal evenals van trainers,afgeven op de verkeerde mensen dat kunnen ze.Terwijl ze weg liepen met van Marwijk,en die kan dus echt niks zoals zijn commentaar bij de NOS.In 2010 tijdens het WK was de regie in handen van Frank de Boer en hij heeft Oranje naar de finale geleid...In 2012 was die er niet bij en met dezelfde spelers leverde van Marwijk een wanprestatie die ongekend was,daarna had van Marwijk hele verhalen bij studio voetbal en hij zou HSV.Wel even in de hoogste competitie houden in Duitsland,laat die flapdrol van een van Marwijk voorlopig maar zijn bek houden mafkees...........

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link