12 juni 2014


Uitzending VI Oranje (wo 11-06-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 11 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Tijl Beckand, Sierd de Vos en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


27 opmerkingen:

Anoniem zei

En daar gaan we weer. Rellen, rellen, gehaktballen rellen.

Anoniem zei

Errug snel gaat het laagladen ook weer nie mok zeggu.

Anoniem zei

Lelijke foto's van Escha in de playboy, ze heeft er totaal niet het lichaam voor.

HHH zei

ik denk dat die belgjes er in de eerste ronde al uitvliegen

Antonio zei

Tijl Beckand? Hmm...

Ik verwacht eigenlijk nu ook een uitnodiging om aan tafel te gaan zitten.

Zo wil ik niet gaan lopen opscheppen hier, maar ik heb in groep 3 van de basisschool de boze wolf gespeeld in het toneelstuk Roodkapje. En later in groep 4, één van de dwergen uit Sneeuwwitje. Ik was in beiden zó goed, dat alle ouders helemaal los gingen! Of nou ja... bijna alle ouders dan... De moeder van Abdelkarim staarde maar een beetje de verte in. Verstond er geen kut van.

Maar verder hou ik me met teletekst pagina 818 en 819 om de paar weken up-to-date. Dus over voetballen kan ik meelullen.

Bel me VI/RTL. Donderdagen zijn geen probleem!

Anoniem zei

het nivo van de gasten tot dusver past prima bij het nivo van het oranje. bedroevend laag. vooral maandag. en zeker ook dinsdag. vandaag nog niet gezien maar de naam zegt me iig nix

Anoniem zei

Lijkt me voor welke gast dan ook vrij onmogelijk om tussen al deze verplichte sponsoronzin en "grappige" itempjes door leuk over te komen. Komt ook nog bij dat Genee als een soort happige relnicht vooral tv voor zichzelf maakt vooralsnog en dan 20 minuten per uitzending alles verstierd. Gister waren de gasten naar mijn mening erg goed, maar het moet vooral opgefokt leuk en overenthousiast zijn, waardoor je bijna uit gêne wegzapt. Hopelijk is het na morgen als het voetbal begint een stuk beter kijkbaar.

Anoniem zei

Moest direct schijten toen Tijl zijn mond open deed.

Anoniem zei

top,belgie volgt vi met plezier

Anoniem zei

ik snak nu al weer naar VI. Dit lijkt wel een zomeraflevering van dwdd.

Anoniem zei

Lekker zeg! Groeten uit Copacabana!

Anoniem zei

Ik kan gewoon RTL XL kijken, maar ik kom hier altijd even om de reacties te lezen.

Al net zoveel gezeik en gezeur als bij de heren aan tafel, haha, heerlijk!

Anoniem zei

Jij zit echt niet in Copacabana,paasei...............

Anoniem zei

Bedankt voor de moeite Sigaarsnor!

Anoniem zei

Ik vond dinsdag nog wel leuke uitzending..maar o.a Tijl heeft gister in totaal 6 zinnen gezegd, voegt gewoon heel weinig toe aan het programma. Hoop dat straks Wim Kieft, Bossie en Hansie regelmatig aanschuiven en dat het geouwehoer in eerste instantie over voetbal moet gaan. O ja ik word beetje flauw van het afzeiken van Sierd de Vos, ik kan altijd smakelijk lachen om die man!

Anoniem zei

Thanks!

Anoniem zei

Bij alle grappen van Tijl viel het stil en alles wat hij over voetbal zei sloeg nergens op. Dat zingen met die andere twee was helemaal troep. Echt weer door RTL4 geplugde pulp. Gelukkig negeerde de mannen Tijl compleet. Pijnlijk voor Tijl dat even werd teruggekeken naar zijn late komst bij een VI uitzending waar hij ook compleet faalde. Nog pijnlijker deze avond was het aanschuiven van Jamai die in twee minuten leuker en grappiger was dan Tijl.

Anoniem zei

Hartelijk dank voor deze service.
Van mij en mijn collegas hier in Kuala Lumpur Malaysia,
Terima Kashi

Anoniem zei

Zo relaxed dat je dit doet!! Hierdoor kan ik hier in Belgie gewoon kijken, raar dat RTL XL niet moeilijk doet over de normale VI afleveringen en nu opeens wel....

Anoniem zei

Weet iemand hoe je de aflevering gewoon kan downloaden en opslaan ipv streamen via media player? eerst kon dat wel nu pakt ie gelijk media player. Curacao heeft beetje klote internet daarvoor...wil hem het liefst op kantoor ff downloaden en dan zonder probs kijken

please advise

Anoniem zei

gijp bij wk hockey

https://www.youtube.com/watch?v=VC6Pc4lxF-Y

Anoniem zei

@12-06-14 17:25
Rechter muisknop en dan klik je Koppeling opslaan als.

Anoniem zei

De aflevering van donderdag 12 juni om 20:30, komt die nog online? Bij voorbaat dank

Anoniem zei

Ze zijn weer in slaap gevallen bij RTL Gemist of zitten naar de openingswedstrijd te kijken!
RTL 1930u Nieuws duurde ook al zolang voordat ie online stond.
RTL personeel, ga aant werk ipv TV zitten kijken met jullie moordbaan. Saigon man.

Anoniem zei

Int vervolg maar gewoon weer downloaden tijdens kijken op Janlul dan weet ik tenminste dat ik VI Oranje kan zien c/q gezien heb.

Anoniem zei

worden de komende afleveringen niet meer gepost? enkel tot woensdag? want hier in Belgie is het niet te herbekijken op rtlxl door de rechten en we vinden geen downloads :( als belgische vi fanclub is dit wel ff balen :)

Anoniem zei

had graag 12 juni als mp4!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link