14 juni 2014


Johan Derksen loopt de polonaise (VI Oranje)

Fragment uit VI Oranje. Na de sensationele 1-5 overwinning van het Nederlands elftal op Spanje, vierde heel Nederland deze onverwachte en knappe prestatie. Zelfs Johan Derksen liep samen met volkszanger Frans Bauer de polonaise.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.13 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeft een ruggegraat van een elastiek....

Anoniem zei

zucht waarom geen MP4 van de vroege show? is al half uur afgelopen en op rtlgemist. Service hier wordt steeds slechter. Pak nu al vaak de link van andere sites omdat 't hier zo traag gaat.

Zeiksnor zei

@anoniem2 dan ga je toch lekker naar een andere site. Ik ben nog altijd blij met de links. Al duurt het een uurtje langer. Ik kijk nu liever de wedstrijd van Uruguay - Costa Rica.. Zou je ook eens kunnen doen..

Anoniem zei

dump die MP4 even hier anders, please

Anoniem zei

Idd, wij willen MP4!!!
Volgende uitzending begint al zowat joh

Anoniem zei

Wat zijn we toch weer ongeduldig zeg, wees blij dat de heren ze uberhaupt al plaatsen voor jullie op de site.

Ze hebben ook een prive leven buiten de pc om, dus mag het dan ff duren? Hij komt er heus wel op te staan.

En de azijnzeikers die niet kunnen wachten : neem hem voortaan dan op elke uitzending, dan kan je hem kijken wanneer je wilt.

Ik ga hem nu gezellig ff terugkijken voor de late uitzending begint

Anoniem zei

Blij zijn? Hij verdient genoeg geld over onze mp4 ruggetjes hoor. Het is geen nobele stichting ofzo. Dus we mogen gewoon kwaliteit verwachten en artikelen die op tijd verschijnen. Hij wil ons toch niet uitleggen hoe die aan de MP4 komt want als ie dat deed was die al zn lezers kwijt dus...

Anoniem zei

Misschien kijken ze zelf ook wel voetbal nu? Die links komen wel, en anders is de uitzending op een andere manier wel ergens te bekijken. Of iemand anders moet de uitzending online gooien in goede kwaliteit. Of zoals ik al zei gewoon lekker opnemen, dan hoef je ook niet te wachten voor ze het hier eens plaatsen.

Anoniem zei

Volgens mij begrijp je niet dat 50% Van mp4 kijkers in butienland woont. Expats etc. Anders hadden we het wel op tv/dvr/rtlgemist gekeken he.. Dat kan dus niet! Dus bij deze de oproep om uitleg hoe de mp4 te ontcijferen is uit de rtlgemist link dan plaatsen we volgende keer zelf de mp4 link hier wel :)

Anoniem zei

Dat begrijp ik wel, misschien moet je dan Petey ofzo maar eens mailen, en vragen of hij je kan helpen met de bron? aangezien Ferry en oliver dat niet doen?

Anoniem zei

Maar om je te helpen en de vraag te beantwooorden : als je het volgende programma (http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/) download en installeert, dan kan je de uitzending daar downloaden via de link van bv RTL XL gemist, en kan je hem omzetten naar bv MP4.

Succes ermee

zeiksnor zei

http://gofirstrow.eu/watch/265330/1/watch-vi-oranje.html

vanuit het buitenland live te volgen..

Anoniem zei

thx voor die link zeiksnor!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link