16 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (zo 15-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 15 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Tijl Beckand, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, Nico Verhoeven, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


10 opmerkingen:

Rob uit Nicaragua zei

Best een leuke uitzending, alleen die Tijl vind ik niks. En wel leuk dat Wilfred kan lachen om het feit dat die eet tijdens de uitzending. :)

Rob uit Renen zei

wat is die gert toch een aparte kerel, schaamteloos zit die zn hele sexleven op nationale tv te vertellen. sex op het strand hier, hockeysters daar, voor de wasbak in de spiegel gluren naar zichzelf, het ging wel erg lang over de sex avonturen van onze kale biljartbal. te lang vond ik, beschamend.

Anoniem zei

Beetje hypocriet dat Genee nu zegt dat 'we er altijd bleven in geloven'. Als er iemand aan tafel was die er niet meer in geloofde was hij het wel. Benieuwd hoe de snor zich gaat redden...

Rob Pattaya zei

Leuke uitzending! En die sexverhalen van gertje bevalt me wel...ik zelf ben een sextoerist momenteel yummie...

Rob uit Oudewater zei

Mensen toch, jullie moeten niet alles serieus nemen wat uit de mond van de heren komt. Ober veel hebben ze gelijk hoor, maar als je week in week uit moet lopen lullen over sport, zeg je wel eens dingen die niet nergens op slaan.

Zelf denk ik dat Gert een tikkeltje overdrijft over zijn sexavonturen en Wilfred die zegt van alles om de sfeer erin te houden en het programma een kleine boost te geven. Prima toch, laat lekker gaan joh!

Rob uit Belmopan zei

@ Anoniem 16-07-12 01:10

dat heet sarcasme....
Gert was funny en Danny had het wel naar zijn zin voor t eerst, zal toch wel iets te maken hebben met de etappe zege van Rabo

Anoniem zei

@Rob
Sarcasme als masker om je ongelijk in te dekken, dan ben je altijd de slimste natuurlijk. Maar goed, the show must go on zeker :)

Anoniem zei

Lekker in Pattaya los aan het gaan he ouwe sextourist hahahaahaha

Rob Lutjebroek zei

Leuke uitzending gister. Alleen die Tijl vond ik maar vervelend. Het is verder een doodzonde hier blijkbaar om over de Avondetappe te praten, maar voor degene die het gister gemist hebben, er zaten erg interessante onderwerpen in. Zoals Bram Moskowicz die de zaken van Armstrong en Hoogerland doornam. Verder was het grappig om te zien dat Eva Jinek door de Martosaurus met jij werd aangesproken, en Bram met u. Respect dwing je af ;)

Rob uit Jeruzalem zei

Ik vind die twee ordinaire geldboeven en Mart trouwens ook.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link