17 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (ma 16-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 16 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Johan Derksen, Leo van Vliet, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


11 opmerkingen:

Seppe Dijkmans zei

tnx!!!

Anoniem zei

God het lijkt wel of ik naar een redelijk nuchtere Herman Brood zit te kijken met die Leo van Vliet. Wat gebruikt die vent zeg?

Rob uit de Kast zei

Leuke uitzending, vooral omdat Johan aanwezig was en ook even het voetbalnieuws doornam (met het welbekende brilletje). Af en toe sloeg die een beetje door over de Rabo renners. Ik zat op een gegeven moment met plaatsvervangende schaamte te kijken hoe ze over die wielrenner aan het praten waren die er uit was gestapt. Maar goed, leuke vent wel die Leo. Danny gedroeg zich iets beter als normaal en Gertje en Genee deden het prima. Als Derksen en Genee samen op tv zijn valt er altijd wat te beleven.

Anoniem zei

nou ik vindt dat derksen toch wel gelijk heeft. het kan geen toeval zijn dat al 8 kaaskoppen zijn afgestapt.

Anoniem zei

Leuke uitzending, maar toch enkele opmerkingen : 1. Het was niet Riis zijn idee, maar het idee van Karsten Kroon (in een interview met de zanger Blaudzun voor het Belgische programma " Vive Le Vélo" gaf Kroon toe dat Riis niet achter dit plan stond maar dat Kroon beslist had om op kop te rijden.

2. Als Danny Nelissen zegt dat hij dit nog nooit heeft gezien moet hij misschien eens beter opletten want deze tour nog heeft Omega Pharma Quickstep net hetzelfde gedaan toen Pineau tussen de kopgroep en het peloton hing. Lefèvre heeft toen de opdracht gegeven om op kop te rijden tot ze Pineau weer lieten aansluiten bij de kopgroep

Rob Amsterdam zei

Danny N had beter moeten opletten. De 'truuc' was inderdaad al eerder uitgevoerd.
Onze wijsneus zit er toch af en toe naast.

Verder was Johan weer geweldig. Wat een softies bij de Rabo's, gaat helemaal kut en dan zijn ze op de pik getrapt als er kritiek komt.

Anoniem zei

@Rob A.
Heeft Gesink je een keer overgeslagen met knikkeren? Ik weet niet of je weet, maar er doen ook nog 21 andere ploegen mee. Er staat ene Wiggins op kop, weet je dat? Misschien kun je in je commentaren wat actueler zijn en wat vertellen of je mening geven over het klassement. Beetje makkelijk namelijk, nu ze weg zijn om weer ongegeneerd gal te spuwen. Misschien moet je wat meer naar de koers kijken en naar de resultaten van Gesink en Mollema in het verleden. Het gaat inderdaad niet goed dit jaar, maar het is zo simpel om telkens maar die jongens af te branden.

Anoniem zei

Laat lekker gaan joh!

Rob Amsterdam zei

@17-07-12 14:06
Werk je bij de Rabo ploeg? Gek eh dat er kritiek is. Gesink verdiend meer dan 1 miljoen Euro's per jaar en het was zo gezellig tot hij afstapte. Waardeloze ploeg met zulk budget.

Anoniem zei

Rob heeft gelijk. En wielrennen is gewoon saai al helemaal zonder Nederlands succes. Ik ben blij als de Eredivisie weer begint.

Rob uit Ermelo zei

Rob Amsterdam

Eigenlijk wat je nu zegt is als je 1 miljoen verdiend mag je niet verliezen.weet je wat die andere ploegen verdienen die lachen om een miljoen,dus dat miljoen verhaal van je gaat nergens over ik heb trouwens opgemerkt dat je sowieso moeite hebt met wat andere verdienen,als de rabo top dat wil betalen dan heb ik geen enkele moeite mee.je mag kritiek hebben maar je hoef niet de salarissen van de sporters bij te halen om een punt te maken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link