24 september 2012


Uitzending Voetbal International (ma 24-09-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 24 september 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


20 opmerkingen:

sissy zei

Eén van de beste uitzendingen in tijden! Koekoek! En geweldig wat Sierd zei over Johan hahaha.

Anoniem zei

Neuken! hahahahahhaahaha

Anoniem zei

Ja, Johan weer lekker droog. Droog is ie op zijn best.

Renzo

Anoniem zei

ben bennieuwd, want laatste tijd is ie een beetje inconsequent....

bedankt weer sigsnor :)

Anoniem zei

Goeie uitzending,en die tapbaas mag wel afgeschaft worden.Wat een onzin onderwerp is dat zeg iedere keer de gekste,deze liep warm in pipo schoenen nou dan ben je gek zeg wat een totale onzin.En de rest van de uitzending hebben ze niks meer te melden,en rene heeft gelijk als je alle competitie's kijkt dan is het met het NL voetbal wel erg triest gesteld...

Anoniem zei

Goede uitzending!

Off topic:
Wanneer worden er weer is kijkcijfers hier bekend gemaakt?!
Ben er wel erg benieuwd naar!

Sander Dammann zei

Afgelopen uitzending: 835.000
Vrijdag: 390.000

Anoniem zei

Woordenschat van The Boss is een beetje klein :( Hij zegt te vaak dezelfde dingen of herhaalt wat er net een paar minuten geleden is gezegd. Kieft is wat dat betreft vele malen beter. Ze moeten meer gaan wisselen met Kieft en De Mos erbij.

Anoniem zei

@25-09-12 17:48
Alleen Spanje, Barcelona, Real Madrid en een paar andere topclubs kunnen voetballen.

roland zei

Iemand een link waar je de kijkcijfers van VI kunt zien van de afgelopen weken? Dank!!

Anoniem zei

Roland
google
kijkcijfers

En je hebt het psst niet zeggen.

Boskamp fan zei

Op mediacourant staan altijd de kijkcijfers, kijk daar eens.

Sander Dammann zei

Tadaa: http://www.kijkonderzoek.nl/

Rob Amsterdam zei

Was een leuke uitzending. Meestal met Boskamp. Alleen ze moeten stoppen met Kraay uitnodigen, dat acteerwerk wordt slechter en slechter.

Rob Amsterdam hater zei

ach kijk eens aan....eikeltje hierboven hebben ze weer vrij gelaten. Alleen moet die eens stoppen met op alles te zeiken en zijn kut mening te projecteren. Doe ons allemaal een plezier en neem een overdosis...slaap lekker eikel!!

Hans zei

Het is opzich wel leuk om te zien hoeveel mensen Hans afzeiken. Hans acteert gedraagt zich als een kleuter tenenkrommend etc etc,, Terwijl Rene de grootste act voert elke maandag en vrijdag weer. Johan en Wilfred treiteren Hans het meest en dan reageert Hans en zeggen ze kan je niet normaal doen. Als Rene eerste 15min van de uitzending over paaldansen heeft en dat die weer is op straat was en wat die toen allemaal wel heeft gezien. Dan hoor ik Johan niet zeiken van kunnen we het even over voetbal hebben en als Hans na die 15min van Gijp 2 zinnen zegt over iets wat niets met voetbal te maken heeft krijgt hij gelijk de wind weer van voren.

Anoniem zei

Hans is een topgozer,ben wel eens met hem op stap geweest.En dan heb je echt wel lol alleen beetje ADHD af en toe hahaha,verder weet ie wel waar ie over praat als het over voetbal gaat.En ja das nou net de grap ze hebben hem zo gauw op de kast,maar alles beter dan van Hanegem...

Anoniem zei

Alle mp4 links werken niet meer.

Anoniem zei

Heeft iemand nog een werkende mp4 link?

Petey zei

http://smekken.x10.mx/wp/rp/thepiratebay.se/torrent/7669422/Voetbal.International.S05E12.NL.x264-SHOWGEMiST

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link