19 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 18-07-2012 trekt 562.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van woensdag 18 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 562.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,1 procent). Daarmee eindigde het programma op de 18e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending van dit seizoen is die van vrijdag 6 juli 2012 met 700.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 599.765 kijkers per keer.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 936.000 belangstellenden (marktaandeel: 26,1 procent). Gemiddeld trekt dat programma 898.105 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


24 opmerkingen:

Rob Amsterdam zei

Uitzending viel wat tegen. Is ook niet zo gek want Ben was er weer.
Ik snap niet hoe het kan dat ADHD Ben weer aanwezig is. Het is zeer ergelijk dat hij met zijn grote mond er overal tussen komt.
Het irriteerde de gasten op een gegeven moment. Als je Danny al onderbreekt als hij wat achtergrond informatie probeert te geven dan had Ben ipv Dries gevloerd moeten worden.

Overigens vanavond kijk ik niet. Emilie R weer uitgenodigd. Zijn ze op zoek zijn naar subsidies of hogere uitkeringen voor Gert als het programma is afgelopen. TdJ of VI moet toch echt niet een slinks uithangbord worden.

Anoniem zei

Daar gaan we weer Gozer waarom moet je altijd als je ergens niet mee eens bent de politiek de bij halen.Ik kan het niet genoeg zeggen HET IS EEN SPORTBLOG site Jezus!!!!!!

Rob Amsterdam zei

Doe niet zo kinderachtig zeg, je lijkt wel een kleuter. Trouwens wat heeft jezus ermee te maken.

Anoniem zei

Het maakt niemand wat uit of jij kijkt Rob Amsterdam of wat jij denkt over Roemer ofandere politici. Klagen over de politiek doe je maar op de televaag panelen.

Anoniem zei

Hilarische aflevering. Ben zeer komisch.

Anoniem zei

Uitkeringen,politiek,belastingen,linkse kerken,subsidies,enz.Rob Amsterdam kap er nou mee ! we zijn hier voor de uitzendingen van VI/Tour de jour.als je zo nodig je over politieke wil hebben dan verwijs ik je naar Joop/Volkskrant/telegraaf enz.stop!!!!! A.U.B

Rob Amsterdam zei

@19-07-12 13:06
Ipv van die langspeelplaat te blijven afspelen kun je misschien een keer inhoudelijk reageren. heb je erg veel moeite mee of niet.

De uitzending van vandaag viel tegen vanwege bovenstaande gemelde redenen. Ik ben bang dat de uitzending van vanavond nog meer tegenvalt kijkende naar de gasten die worden uitgenodigd. Dat is teleustellend omdat ik een fan van het programma ben.

ROB zei

Waar is de uitsmijter met gijp in de vi deze week=

CrazyDJ07 zei

Naja ik ben het vaak niet eens met Rob maar ik vind het wel vreemd dat die Roemer weer uitgenodigd is hoor.
Echt veel zegt hij niet (daar kijk ik dan naar, al dat politieke gedoe van Rob laat ik aan me voorbij gaan) en ik denk dat er toch wel wat betere gasten te regelen zijn...

Anoniem zei

ik ben t ook eens met rob het is een links programma aan t worden en als die zeiksnor er ook bij is is het dubbelfeest en wordt wilders weer neergezet als een hitler en we weten hoe het afgelopen is met fortuyn door die stigmatisering toen op tv. schandalig maar waar.

Kevin zei

Ben het eens met rob. Raar dat Roemer weer uitgenodigd wordt. Krijgen zo een linkse roeptoerer show. Anoniem op 13:06 moet zelf ophouden en stoppen

Anoniem zei

Roemer moet idd oprotten. Ben van de Burg is een grappige snuiter. Lekker druk lullen over van alles en nog wat. Ik vind het een sympathieke oud sporter die lekker vrijuit kletst.

SigaarSnor zei

@ROB 19-07-12 14:48: Er is deze week geen Uitsmijter-rubriek in de VI vanwege vakantie.

SigaarSnor zei

Wat betreft de Roemer-discussie: volgens mij is hij wel écht een wielerfan, dus wat dat betreft is het niet zo vreemd dat ze hem uitnodigen. Hij heeft vorig jaar of twee jaar geleden om die reden ook al eens bij Mart Smeets gezeten. Zolang ze het niet (te veel) met hem over politiek gaan hebben, lijkt me er weinig mis mee. Ik vind het altijd nogal simplistisch om een uitzending niet te kijken cq. een gast niet leuk te vinden, alleen omdat zijn politieke denkbeelden anders zijn dan de jouwe.

Dat gezegd hebbende: zullen we afspreken dat deze discussie zich beperkt tot onder dit item, eventueel nog onder de uitzendingen-post van vanavond, maar dat het dus niet overal weer terugkomt?

Rob Amsterdam zei

Vind het prima sigaarsnor, laat het alleen onder deze. Alleen mijn ervaring tot nu toe is dat de heer Roemer elke gelegenheid aangrijpt om zijn maatschappelijke waan-ideeen een platform te geven. Verder zegt hij heel weinig (ondanks hij zogenaamd een wieler fan is) behalve af en toe schaapachtig te lachen.
Ik heb ook bij deze besloten om te kijken vanavond (wat zullen jullie opgelucht zijn)maar zal wegzappen als hij begint over pensioenen, EU, noodfondsen etc.

Rob net uit Gordon gekropen zei

Ach, wat maakt het uit. Ik heb het ook niet zo op Roemer en zijn politiek gezwets, maar zo storend zal het ook weer niet zijn. Gewoon meteen afkappen als die over de politiek begint en vooraf afspreken dat het vooral over wielrennen moet gaan. Tour du Jour is overigens ook meer geschikt voor dit soort gasten dan VI Oranje. Bij VI Oranje wordt je bijna verplicht om schijtlollig te zijn, terwijl bij Tour du Jour het niveau iets hoger ligt en het er gemoedelijker aan toe gaat.

Ik zeg Rob, laat toch gaan joh! Neem je een lekker pilsje en neem het allemaal niet zo serieus.

Rob Amsterdam zei

@Rob net uit Gordon gekropen
Ben jij het nieuwe vriendje van Gordon? Het nieuws staat er vol van ouwe stoeipop.

Anoniem zei

De VI-formule werkt helaas niet voor Tour Du Jour. De eindgrap met Dries Roelvink is na 30 keer niet echt leuk meer. Kunnen ze geen handtekeningenactie houden om Dries van tv af te krijgen. Het is jammer dat ze niet wat betere gasten selecteren.

Het leukste is als er enkel (ex)sporters aan tafel zitten. Laat mensen zoals Emile Roemer en andere bn'ers maar fietsen voor het goede doel. Vond dat vorig seizoen een leuk onderdeel. Die horen niet inhoudelijk mee te praten.

Anoniem zei

Het lijkt er een beetje op, dat sigaarsnor het hand boven rob's ze hoofd houdt. Niemand mag iets zeggen, Behalve aandacht zoeker rob uit amsterdam.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 20:39
Vind je? Goed lezen. Een voorbeeld Sigaarsnor vind mij simplistisch om een uitzending niet te kijken om bepaalde redenen. Ben ik het niet mee eens maar ieder zijn mening. Dat je mijn mening niet aan staat wilt niet zeggen dat je iemand moet verbannen toch?

SigaarSnor zei

@Anoniem 19-07-12 20:39: Ik probeer niemand de hand boven het hoofd te houden, maar juist iedereen gewoon gelijk te behandelen. Ik ga (inderdaad) niet iemands reactie verwijderen omdat ik het er niet mee eens ben. Een discussie moet hier gewoon gevoerd kunnen worden, zolang het maar gerelateerd is aan het onderwerp. Ik grijp wél in als een reactie duidelijk bedoeld is als troll, als iemand keer op keer (wanneer er helemaal geen aanleiding toe is) dezelfde mening komt ventileren (vandaar ook het verzoek aan o.a. Rob om de Emile Roemer-discussie tot hier te beperken) of als er gescholden wordt in een reactie.

Anoniem zei

Rob Amsterdam is weer eens aan het trollen, get a life, ouwe pannekoek

Kevin zei

Roemer wilt nauwelijks bezuinigen zegt hij net. Lekker geld bij drukken dus. Toch politiek getint. Erg jammer van TdJ weer

Anoniem zei

Gadver die roemer zeg. Alleen maar zieltjes proberen te winnen met loze beloftes

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link