10 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (ma 09-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 9 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Johan Derksen, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelijk ff downloaden. Thanks!

Anoniem zei

thanks

Anoniem zei

Best
Episode
To Date

Anoniem zei

Ik word gek van dat domme gewauwel van Derksen.

Anoniem zei

Nu Derksen er eens is brengt het eindelijk eens wat flair met zich mee.
Tevens bevalt me de toon hoe hij over de nederlandse prutsrenners praat.

Super!!

Anoniem zei

Ik vind de afleveringen met Derksen het meest boeiend.

Guido zei

Het was weer erg boeiend,hier is tenminste ruimte voor discussie!
Op heel veel plekken in Nederland is dat niet meer mogelijk.

Anoniem zei

Misschien eens een idee Koert Westerman uit te nodigen! Altijd lachen met die kerel!

Anoniem zei

Heerlijk die Derksen, niks mis mee. Het is zo dat Derksen een uitgesproken mening heeft. Gelukkig is het zo dat de anderen er tegenin durven te gaan, wat leuke televisie oplevert. :)

Anoniem zei

Sierd moet trouwens eens aanschuiven, maar dan bij Voetbal International. Het is uiteindelijk een leuke kerel binnen de 'voetbalwereld' dus ideaal. En er hebben wel meer mensen aangeschoven waarmee Johan het eerst niet goed kon vinden.

Rob Amsterdam zei

Wat ik zei...de Rabo's zijn flink aangepakt in de uitzending en terecht. Ze genieten nu van een heerlijke rustdag. Wat een lutsers.

Anoniem zei

Simpele zielen hier. Natuurlijk presteren ze niet, maar op deze manier brandhout maken is genant. Derksen die zegt dat Gesink een b renner is, is natuurlijk lachwekkend. Als hij nu eerst zich beter voorbereidt en kijkt wat Gesink allemaal heeft gepresteerd, dan zijn we een stuk verder. Ik ben voor discussie, maar niet als je als Genee er totaal niets van weet en daarom maar gaat hakken.

Rob Amsterdam zei

@10-07-12 08:37
Wat hebben ze gepresteerd? Ronde van Californie gewonnen. Een paar ere plaatsen in Zwitserland en tijdens de klassiekers (kijk maar naar de bedroevende resultaten in 2012; http://nl.wikipedia.org/wiki/Rabobank_(wielerploeg)/2012).

Jij weet ook dat alles draait om de TdF qua publiciteit, geld en ga zo maar door. Daarvoor betalen de sponsors/bedrijven veel geld aan de ploegen.
Met het budget van de Rabo's is het een schande hoe ze presteren tijdens de belangrijkste 3 weken van het jaar.

Anoniem zei

@Rob
Tijdens de Tour presteren ze niet goed. Maar het is te makkelijk om te zeggen dat Rabo jaren slecht presteert en dat Gesink een renner van de b garnituur is. Rabo heeft in de laatste 7 jaar toch 2 Grote Rondes gewonnen en 2x het podium van de Tour gehaald. Gesink werd 2 jaar geleden nog 5e. Tuurlijk is het dit seizoen slecht, maar ik vind het veel te opportuun om nu de hele leiding ovehoop te gooien.

En we moeten de Tour niet overdrijven, de belangrijkste wedstrijd van het jaar, maar als je als volgend jaar weer worldtour wilt zijn, moet je in meerdere belangrijkste wedstrijden presteren.

Rob Amsterdam zei

@10-07-12 09:22
Ik denk dat je de andere wieler wedstrijden te veel overschat. Ik kijk heel veel wielrennen maar het is maar een select klein gezelschap die dat doet.
De overgrote meerderheid en landelijke en vooral wereldwijde aandacht is maar 3 weken per jaar aanwezig en dat is tijden de Tour de France. Kijk alleen maar al aan de talk shows in NL tijdens de tour. Overigens de Rabo's moeten het vooral hebben van de aandacht van d elanden buiten NL en dan is de Tour de France het uithang bord. Faal je daar ben je als leiding en als kopman de pineut is mijn mening.

bots17 zei

Ik ben een fan van Derksen maar hij moet niet over wielrennen gaan praten. Hoe hij reageerde op de ploegleider van Rabo. Derksen zat te bleren dat Frans Maassen niet inhoudelijk inging op de kritiek, terwijl Maassen duidelijk had gezegd dat hij de column niet had gelezen. Daarnaast zat hij ook te zeuren dat ze niks gepresteerd hadden terwijl Gesink de Ronde van Californië heeft gewonnen. Ook zei hij dat Rabobank, als bedrijf, moet stoppen met sponsoring terwijl dat een idiote gedachte is. Want ook publiciteit van aanvallen zijn belangrijker dan de winst, het is ook daarom dat kleine Franse ploegen altijd in de aanval gaan. Dus zou ik zeggen tegen Derksen: schoenmaker blijf bij je leest!!

Anoniem zei

En stop met Dries Roelvink te pesten.

Anoniem zei

boh ja..wat was dries weer slecht...hahahah

Rick Emmen zei

Wel jammer dat Sigaarsnor niet in beeld kwam bij de zoekopdracht van Johan Derksen.

Anoniem zei

Mannen ik vind dat nummer van Dries eigenlijk best leuk. Een stuk leuker in elk geval dan die semi elitaire meuk bij de NOS.

Anoniem zei

Wat Derksen doet is controversie creeren. En dat is alleen maar goed voor het programma, omdat je mensen dwingt te reageren. Hij stelt zichzelf extreem op zodat de kandidaten loskomen en hun mening geven, dat is toch vrij duidelijk ;-)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link