11 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (di 10-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 10 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Erik Hulzebosch, Peter Vandermeersch, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, René van der Gijp, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


14 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank u!

Anoniem zei

Thanks maar dit is die lage kwaliteitstream. Heb je ook niet die andere?

Anoniem zei

Geile Gertje. Dat was weer genant vanaf ongeveer een uur in de show. Zelfs Hulzenbosch zegt zo is het genoeg Gert :P xD

Anoniem zei

Prima uitzending op zich. Vooral wanneer René aan het woord komt is het lachen geblazen. Die opmerking over de kleding van Danny Nelissen vond ik geweldig, heerlijk die man. Oh en dat tourmeisje kan er trouwens ook wel wezen, maar dat geheel terzijde!

SigaarSnor zei

@Anoniem 11-07-12 00:42: Nee, die is voor Tour du Jour vreemd genoeg niet beschikbaar.

Rob Amsterdam zei

Om eerlijk te zijn een matige uitzending.
Die knakker van het NRC had weinig te vertellen, vraag mij trouwens af of ze iets goed moeten maken met het NRC om hem uit tnodigen.
Gert sloeg een beetje door. Lag wel erg de nadruk op elk item hoe geil hij wel niet is.
Hulzenbosch kon af en toe niet op de meest eenvoudige Nederlandse woorden komen, Genee moest het voor zeggen.
Danny was als vanouds goed, veel kennis en to the point
Genee was weer top. Aalleen stoppen met eten tijdens de uitzending, zeer irritant.

Anoniem zei

Van der Gijp is een patser, je zo nadrukkelijk filmen met een Jacuzzi en zo op de bank liggen. Wat een verschrikking is die man, ook nog spotten met het prikkeldraad en Johnny. Weet je hoeveel last die jongen daar fysiek nog altijd van heeft. Ik hoop dat hij snel een burn-out krijgt, dan zijn we daar vanaf.

Stefan zei

Anoniem van 9.52 uur: wat jij nu doet is hetzelfde als de opmerking Rene, namelijk iemand iets toewensen, waardoor je jezelf verlaagd naar hetzelfde niveau. Hierbij moet dan nog worden gezegd dat de opmerking van Rene als grap bedoeld is en de opmerking van jou niet.

Wesley zei

Ik heb de uitzending niet gezien, rond welk tijdstip moet ik inschakelen om het item met Gijp te zien?

Anoniem zei

Gijp die de vorige keer ook weer over oranje begon. Die gast doet voorkomen dat die ook 100 interlands heeft gespeeld. En wat een level gvd hele dag niets doen 1.000.000 erbij dit jaar.

Anoniem zei

Gijp die weer alleen grappen over andermans rug maakt, een vergelijking die nergens op slaat wat maar aangeeft dat hij niks van wielrennen begrijpt en kledingadvies van de man die zelf sjaaltjes, Uggs, spuuglelijk dikke klokjes en de meest ordinaire overhemden draagt. Typisch Gijp een patser en een proleet.

Rob Amsterdam zei

@11-07-12 14:00
Jaloers op de Gijp. Hij doet het wel goed eh. Beetje praten en heel goed verdienen.

Anoniem zei

Zeg, laat Gijp met rust of kijk niet. Want hoe je het ook went of keert, hij hoort er toch echt bij. En ik zat me al weken af te vragen waarom Danny Nelissen dat aan het dragen was. Toen kwam Gij er plotseling mee, geweldig!

Luit Hendrix zei

Jacobs en gasten onmiddellijk vervangen door gijp Derksen en rooks, dan kan het nog goed komen. Vooral Gert is vreselijk, hou ermee op mensen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link