29 juli 2012


Genee, Derksen en Van der Gijp slechts tijdelijk in RTL Sport Daily

Zowel Johan Derksen als René van der Gijp zullen in principe slechts tijdelijk hun medewerking aan het nieuwe RTL7-programma RTL Sport Daily verlenen. Zij moeten de show op gang helpen, waarna anderen het zullen voortzetten. Ook presentator Wilfred Genee zal, als alles volgens planning verloopt, na enige tijd worden vervangen.

"Het is de taak van Johan en mij om de zaak op de rails te zetten", aldus René van der Gijp in het AD. "Is het eenmaal op gang gebracht, dan zullen wij minder te zien zijn en neemt een carrousel van andere presentatoren en deskundigen het over."

Van der Gijp vindt twee keer in de week Voetbal International voldoende. "Die uitzendingen van anderhalf uur vind ik eigenlijk al te lang. Maak er een uur televisie van en je kunt scherper en beter zijn, zelf het tempo bepalen. Nu moeten we oprekken en uitpersen en vallen we regelmatig in herhaling. Ga je daar nog vijf uitzendingen aan toevoegen dan wordt het helemaal overkill."

Geen korte VI
Het nieuwe programma, dat in september van start gaat en iedere werkdag tussen 19.00 en 19.30 uur te zien zal zijn op RTL7, wordt volgens presentator Wilfred Genee niet slechts een korte versie van Voetbal International. "De inhoud is meer vluchtig en newsy en we behandelen ook andere sporten", aldus Genee in het AD.

Overige deskundigen
RTL is bezig met het formeren van een team van deskundigen die aan de desk plaats zullen gaan nemen. Volgens Televizier zouden onder meer Barbara Barend en Peter Heerschop gaan deelnemen. Bronnen rondom het programma bevestigen aan SigaarSnor.blogspot.com dat Barend inderdaad in beeld is, net als journaliste Antoinnette Scheulderman. Andere namen worden door RTL nog geheim gehouden.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Anderhalf uur best wel lang lol meeste mensen werken 8 uur per dag 5 dagen in de week

Anoniem zei

Hij bedoelt niet dat hij het te lang werken vindt, hij ziet in dat het programma te lang duurt om interessant te blijven voor de kijker! Dat is ook wel zo, maar 2x anderhalf uur vind ik net kunnen.

Anoniem zei

Bedoelde eigelijk deze zin met 2x in de week anderhalf uur
"Van der Gijp vindt twee keer in de week Voetbal International voldoende"


Maar ik denk niet dat het gaat werken. Eerst met Johan en Rene en wie volgt ze op? Doe mij bureau sport dan maar weer terug op de buis.

Anoniem zei

Zet Barend en Derksen maar bij elkaar, dan kan Derksen weer grapjes over haar geaardheid maken.

Anoniem zei

Als twee vrouwen het gaan presenteren wordt het per definitie een grote fail

Robby Williams zei

Gijp is een wijs man, maar trek de reclametjes er van af en je houdt een uur over.

En aub geen Barbara Barend en Peter Heerschop! Dat wordt een verschrikking.

Anoniem zei

Ik sta er idd al van te kijken dat het me 2 keer in de week anderhalf uur lang niet gaat vervelen:P

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link