29 juli 2012


Uitzending De Spelen (za 28-07-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zaterdag 28 juli 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Peter Heerschop, Leontien van Moorsel, Joost Reijns, Jorden Bres, Leo van Vliet en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Worden de kijkcijfers niet gepost? Zijn ze zo laag?

Anoniem zei

Jep, de kijkcijfers zijn heel laag: op de dag van de openingsceremonie had De Spelen maar 138.000, wat ze gister hadden is nog niet bekend.

Sander

OliverVoetbal zei

Kijkcijfers herstellen zich al (een beetje)

448.000

Anoniem zei

Waarom wordt dit programma überhaupt op een blog over VI geplaatst?

Rob Amsterdam Heeft Een Uitkering zei

Ik denk omdat, Derksen wel eens aanschuift. en omdat danny vera er is, Een andere reden weet ik niet.

Anoniem zei

Het word back to back overwinning voor Mart Smeets
best sport presentator die we ooit gehad hebben dat sommige hier niet willen zien zeg meer over hen dan Mart.

Rob KijkcijferKanon zei

@ 29-07-12 12:30

Laat Mart is met een EK of WK uitzendingen maken kijken wie dan wint?
Ik heb trouwens niets tegen Mart S.

Anoniem zei

Mart Smeets is zo vorige eeuw.

Anoniem zei

Lage kijkcijfers zouden misschien ook wel te maken kunnen hebben met de schoolvakantie lijkt me

Anoniem zei

Zeer goed programma. Wel aardig om te zien dat Alberda en Heerschop de vragen beginnen te stellen. Doen ze prima overigens. Bedankt Sigaarsnor voor het posten. Wordt zeer gewaardeerd.

SigaarSnor zei

@Anoniem 29-07-12 02:10: Kijkcijfers staan er nu op, zie: 26-07-2012, 27-07-2012 en 28-07-2012. Reden dat ze er nog niet op stonden had overigens niets met de hoogte van de kijkcijfers te maken, maar heel banaal met tijdgebrek. Ben afgelopen dagen druk geweest met vooral het niet in de buurt van een pc zijn, dus zodoende. Om dezelfde reden stonden ook bijvoorbeeld de Danny Vera-items er nog niet op.

@Anoniem 29-07-12 10:22: Heb inderdaad wel even zitten twijfelen of ik De Spelen ook zou coveren op deze blog. Besloten dit toch te doen omdat een aantal mensen aangaf dit graag te willen en omdat het op zich een kleine moeite is. Daarnaast is de link naar VI/VI Oranje toch ook wel duidelijk aanwezig. De makers zijn hetzelfde, Danny Vera speelt ook hier zijn riedeltje, Wilfred Genee zou oorspronkelijk de presentator zijn, Johan Derksen is er regelmatig te zien, etc.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link