01 mei 2012


Voetbal International tot aan het EK op de buis

In de Nederlandse competitie mag komende zondag dan voor het laatst de bal rollen, het betekent niet dat Voetbal International het dan ook voor gezien houdt. Totdat het EK begint zal de voetbalshow gewoon op RTL7 te zien zijn.

Wel is het zo dat er na vrijdag 11 mei enkel nog een uitzending op de maandag is (14, 21 en 28 mei). Vanaf maandag 4 juni start vervolgens (op RTL4) het dagelijkse VI Oranje.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Niks mis mee!

Anoniem zei

Is toch heerlijk man.

Renzo

Anoniem zei

SigaarSnor, weet jij misschien al hoeveel gasten we per dag krijgen bij VI Oranje? In 2010 had je elke uitzending 2 gasten; een voetbaldeskundige en een BN'er. Ik heb het vermoeden dat we nu maar 1 gast zullen krijgen per uitzending, wat dan automatisch een voetbaldeskundige zal zijn, iets wat ik erg jammer vind, immers zorgt een BN'er toch vaak voor de nodige afwisseling. Ik begin steeds meer te vrezen voor VI Oranje.

Anoniem zei

Erg jammer dat het programma toch verhuist naar rtl4. De familie zender. Komt het ongebreideld o.h-en niet ten goede. Ben bang dat dit.het programma niet ten goede komt. Vermoedelijk moeten er concessie worden gedaan.

SigaarSnor zei

@Anoniem 01-05-12 21:18: Nee, weet ik niet. Johan liet laatst inderdaad wel doorschemeren in VI Oranje alleen nog voetbalgasten te willen, maar dat kunnen er natuurlijk ook best twee per dag zijn. Zou het persoonlijk overigens ook jammer vinden als de Jakhals Erikjes van deze wereld ook bij VI Oranje niet meer mogen aanschuiven. Hoort wat mij betreft toch wel een beetje bij het VI Oranje-sfeertje.

Anoniem zei

@SigaarSnor, ja dat zou ik ook echt jammer vinden. Als je op de een of andere manier nog jouw mening in dezen door kunt laten schemeren bij VI of Johan zelf, zou ik je dankbaar zijn. Wie weet, toch?

Anoniem zei

21 en 28 mei zijn geen live uitzendingen maar hoogtepunten...

Anoniem zei

@Anoniem 01-05-12 21:18

Het succes van VIoranje hangt samen met het succes van het nederlands elftal, uitgezonderd de trouwe fans van het programma

Anoniem zei

Bron, 01-05-12 23:02?

Anoniem zei

Alleen nog voetbalgasten? hahaha ze zijn bang dat ze zelf niet meer het grappigste aan tafel zijn.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link