05 mei 2012


Uitzending Voetbal International van 04-05-2012 trekt 589.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 4 mei 2012 (hier terug te zien) heeft 589.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 8,0 procent). Daarmee eindigde het programma op de 24e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 502.333 kijkers per keer (maandaguitzending: 779.135 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoeveel kijkers keken er op de best bekeken uitzending op vrijdagavond????

Anoniem zei

wat was van der gijp vervelend zeg, ik ben nooit echt fan van hem geweest maar dit sloeg alles, derksen gaf gelukkig wat tegengas, toen werd hij wat rustiger,
ik vind van der gijp ook helemaal niet zo grappig meer, hij zit maar dom te schaterlachen, de tijd dat hij uit de running was vond ik leuker om te kijken

SigaarSnor zei

@Anoniem 05-05-12 11:20: Dat waren er 744.000 (18 november 2011).

Anoniem zei

Ik hoop echt dat collega's hem die gijp even van repliek dienen, Johan deed dat al een beetje. Willem v Hanegem, die het sowieso maar terecht vaak oneens met die rare visie van vd gijp, zie ik dit ook wel doen.

Echt stuitend was hij, elke keer als de Boer weer een voor hem te goed weerwoord had een keiharde en duidelijke nep-lach inzetten, hij is naar mijn mening echt keihard afgegaan.
Met geluk kampioen, laat me niet lachen. Zo kun je het seizoen van wel 12 van de 18 eredivisieclubs analyseren als 'het zat niet tegen'.

En dat Johan zou hebben zitten slijmen omdat hij erbij zat, hoezo? Hij heeft altijd al dezelfde mening gehad als dat hij gisteren verkondigde. Dus omdat hij ernaast zit moet hij die mening opeens gaan veranderen in negatief opzich ?

Anoniem zei

RTL kan Van der Gijp beter naar huis sturen. Wat een aanfluiting is dit lage figuur.

Anoniem zei

Ik geniet altijd erg van rene, maar vandaag had ie gewoon zn dag niet, dat kan iedereen gebeuren. Hij moet iets minder in zn eigen gelijk gaan geloven. Hup johan

Anoniem zei

Weinig mensen. Ik weet dat het vrijdag is maar dan nog. De Boer heb je niet elke week aan tafel zitten. Zelf mijn ouders zaten gisteren te kijken.

Anoniem zei

@ hierboven (18:26): Ik weet niet of het ook in het onderzoek wordt meegenomen, maar ik kan me voorstellen dat er een hele hoop mensen zijn weggezapt ;)

Anoniem zei

Tuurlijk mag ook Frank de Boer kritiek krijgen, maar het is een te sympathieke gast en goeie trainer dat ik af en toe dacht; hou effe op Rene. In die zijn had johan wel gelijk. Vn de gijp kent geen verantwoordelijkheid. Hij kan als de beste vertellen hoe een speler denkt, maar kan niet oordelen over een trainer die het eigenlijk heel goed heeft gedaan.

Anoniem zei

nederland is in no time veranderd van liberaal weldenkend land, in racistische laag drempel denkende.de enige rede dat men hier afgeeft aan Van der gijp is,hij vroeg (te recht)wat is met mounir el handaoui gebeurt,het is gewoon schandelijk hoe Frank met deze zeer getalenteerd speler om gaat en de media en fans wegkijken.wat zou ie gezegt hebben? klootzak? zo wat is dat nou de reden dat je je beste speler niet meer mag voetballen.johan derksen is niet geloofwaardig ik roep iedereen hier om die uitzendingen van die tijd terug te kijken toen el handaoui en suarez samen spelden toen was die snor zeer positief over mounier,ik weet 100% zeker als het een nederlandse speler was dat de media heel anders aangepakt had.
rene van der gijp vroeg te recht waarom
en hij kreeg geen antwoord op.

Anoniem zei

@ hierboven: Persoonlijk vond ik Gijp te ver gaan toen hij zei dat de titel van Ajax geluk was. Wat hij zei over El Hamdaoui vond ik niet het grootste probleem. Dat De Boer daar geen antwoord op gaf is denk ik wel logisch.

Anoniem zei

@19:26
Als jij dit weet te verbuigen tot racisme dan blijven we bezig. Als jij bij dit punt al aan racisme denkt, moet je bij jezelf nagaan of je dan niet te snel concludeert. Ik vind dat Rene gister veel te offensief was in zijn oordelen. Je mag het best oneens zijn met iemand, maar om dan 'totale onzin' er doorheen te gaan schreeuwen vind ik niet kunnen. Dat heeft niks met racisme, weldenkendheid of laagdrempeligheid te maken, maar met fatsoensnormen. De discussie van el hamdaoui is wat mij betreft onbespreekbaar, omdat we de details niet weten. En natuurlijk kan frank het mis hebben hier. je gaat niet door iemand heenschreeuwen, zeker niet als diegene te gast is in jouw programma.
En nogmaals, dat je insinueert dat het hier om racisme gaat vind ik ronduit stuitend

Anoniem zei

Eén van de redenen dat ik wekelijks kijk is om te genieten van Van der Gijp. Vandaag echter sloeg hij de plank geheel mis. Hij voelde de stmming van het progamma slecht aan en gaf geen enkele blijk van respect voor de prestatie van Frank de Boer. Hij zette de Boer een paar keer voor schut (die zich overigens fantastisch bleef gedragen) en maakte zichzelf daarmee belachelijk. Kampioenschap van Ajax "geluk" en "het zat ze niet tegen" ... wat een onzin ... 13 wedstrijden op rij winnen ... tja, moet je mazzel hebben ...

@anoniem
De situatie rond Al Hamdoui door een racistische bril te bekijken is ronduit belachelijk. Daarmee verliest het woord zijn werkelijke betekenis, wat een onzin. Als het tegenzit voor een buitenlander wordt er direct "racisme" of "discriminatie", erg dom. Degene die nl. werkelijk slachtoffer er van zijn worden niet meer serieus genomen.

Anoniem zei

Bert moet over de Milli halen!!!!!
Zou wel leuk zijn!

Anoniem zei

65 procent van de Marokkaanse jongens komt met de politie in aanraking en een disproportioneel aantal Marokkaanse voetballers heeft een 'matige' mentaliteit. Om het zacht uit te drukken.
http://nos.nl/artikel/336817-scp-schrikt-van-allochtone-jongeren.html


Dat is geen racisme, dat is gewoon een kwestie van feiten benoemen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link