30 april 2012


Uitzending Voetbal International (ma 30-04-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 30 april 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Simon Zwartkruis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


14 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooooooi ! Ben nu nog Man C tegen Man U aan het kijken, en dadelijk dus naar VI :)

Anoniem zei

Prima uitzending, maar jammer van de herhalende grappen. Ik kijk uit naar de volgende 2 met Frank de Boer en Bert van Marwijk!

Anoniem zei

Goeie show, maar de beelden van Hansie en zijn jasje kennen we nu wel.

Renzo

Anoniem zei

Wow, dat publiek was echt heel saai deze uitzending. Haast nooit een lach en die gezichten op stormavond. Verder leuke uitzending.

Anoniem zei

top show altijd lachen met boskamp echt top gozer en dat verhaal van rene in belgie hahaha top...

Anoniem zei

Ik word zo moe van die flauwe, onnozele grapjes van Johan naar Hans. Niemand lacht erom, en het is niet leuk om te zien.

Anoniem zei

Het lijkt er inderdaad op dat Genee dit programma meer voor zichzelf maakt, met die eeuwige herhalingen, dan voor het publiek. Het feit dat hij simpel is, wil niet zeggen dat de kijkers dat ook zijn.

Anoniem zei

Inderdaad dat verhaal van Rene in Belgie echt top ja en die lach van Bossie verder Genee geniaal echt top presentator...

Anoniem zei

Johan maakt maar grappen eerste 15 min. Komt die aan het woord met echt nieuws. Genee zegt gewoon wat en dan mag het weer niet. Niet zo grappig doen. Lul doe dat zelf dan ook niet. En dan wil Johan alleen mensen aan tafel die wat met voetbal te maken hebben. Begin daar zelf dan weer is mee. Als dit zo doorgaat duurt het niet lang meer.

Anoniem zei

Helaas begin ik VI steeds minder leuk te vinden. Ik kijk het al sinds het nog voetbal inside heten. Over de jaren heen enorm veranderd (in positieve zin). Echter vindt ik het de laatste maanden steeds onnozeler. Het gaat steeds meer over schijtlollige dingen, inhoudelijk nul komma nul. Alleen de uitzendingen met Willem zijn in mijn optiek nog enigszins acceptabel.

Wellicht dat met het EK de goede oude tijden binnenkort terugkeren. Met een van der gijp die goede analyses vertelde van wedstrijden, met zo af toe een leuke anekdote of grap. Ik kan niet wachten.

Anoniem zei

Ik ben het eens met voorgaande spreker behalve dan de rol van Van der Gijp. Die man met zijn nichterige overhemden voegt helemaal maar dan ook helemaal niks toe aan het programma: een grijsgedraaide plaat van het label Schijtlollig.

Anoniem zei

Wow, dat publiek was echt heel saai deze uitzending. Haast nooit een lach en die gezichten op stormavond. Verder leuke uitzending.

Komt niet door het publiek. Is al een tijdje zo.
Vooral bij de grappen van Gijp zie/hoor je de mensen niet echt meer lachen. Alleen Gijpie zelf ligt in een deuk.

Renzo

Anoniem zei

Publiek is niet saai: grappen zijn saai, voorspelbaar en flauw. Daarom lacht er niemand.

Anoniem zei

Ik vind het best een aardige uitzending jongens. Als er iets te zeiken valt laat ik dat zeker niet na maar deze keer was het allemaal nog aardig binnen de perken.

Alleen lijkt het wel of de enige die echt over voetbal wilde praten Hans Kraaij was. Die had relevante fragmenten en een genuanceerde mening. Gijp is alleen bezig met zichzelf en grappen bedenken. Genee is alleen bezig met zichzelf, anderen onderbreken en zijn zang carrière. Derksen is alleen bezig met zichzelf, niet grappig zijn, niet journalistiek bezig zijn en de bijzaken in het voetbal zoals besturen en weet ik wat.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link