21 mei 2012


SigaarSnor Oranje EK Shirtshop geopend

Het Europees Kampioenschap Voetbal komt eraan en dat betekent dat heel Nederland weer een paar weken lang oranje zal kleuren. Reden voor ons om van alle Voetbal International-shirts ook een oranje versie te maken. Wil jij er deze zomer eens écht goed oranje bijlopen? Neem dan nu een kijkje in de SigaarSnor Oranje EK Shirtshop!

In de SigaarSnor Oranje EK Shirtshop kun je oranje t-shirts bestellen met daarop karikaturen van René van der Gijp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Hans Kraay Jr. en Johan Boskamp en hun bekendste en grappigste uitspraken. De shirts zijn te koop in zowel een mannen-, vrouwen- als kinder-versie en je kunt kiezen uit diverse maten. Zit je combinatie er niet tussen? Maak hem dan zelf in de shirtdesigner! Liever een niet-oranje shirt? Ga dan naar de standaardshop.

Méér oranjeshirts!
Naast de Voetbal International-gerelateerde shirts vind je in de SigaarSnor Oranje EK Shirtshop ook grappige, meer algemene oranjeshirts. Hieronder zie je enkele voorbeelden:


Levertijd
Hou rekening met een levertijd van ongeveer 5-7 werkdagen. Zorg dus dat je op tijd bestelt, zodat je shirt vóór het EK Voetbal binnen is.


4 opmerkingen:

Arnold zei

Leuke shirtjes!
Is de compilatie die nu wordt uitgezonden trouwens niet van seizoen '10/'11 ?
oude beelden

SigaarSnor zei

Als ik het goed zie is het een compilatie van de tweede helft van '10/'11 en de eerste helft van '11/'12. Ergo: een compilatie van het jaar 2011 dus. :)

Anoniem zei

ik mis de KOEKOEK shirt

SigaarSnor zei

@Anoniem 22-05-12 15:12: Wordt (al) aan gewerkt. Hopelijk eind deze week beschikbaar in de shirtshop.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link