17 februari 2012


Uitzending Voetbal International (vr 17-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 17 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Guus Hiddink (telefonisch) en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

superrrr, bedankt weer. echt geweldig werk. blijf vooral zou door gaan. je werkt waarderen wij zeer!

Anoniem zei

Goeie show weer. Hanegem is veel minder chagrijnig dan vroeger. Is nu wel leuk als ie er is. Is wel grappig als contrast met de melige Gijp.

Renzo

Anoniem zei

Hoi Sigaarsnor ik woon in Indonesië en kan dus geen RTL kijken..maar ik waardeer het ontzettend dat ik via deze blog toch de uitzendingen van vi kan terugkijken middels de downloads! Helemaal top ga zo door!

Anoniem zei

haha, die guus die zegt dat ie vooor het avontuur gaat. Leuke aflevering!

Anoniem zei

Opmerkelijk is dat Van Hanegem zo'n beetje hetzelfde zei over Boulikin als Hans Kraay vorige week. Die werd toen door Derksen afgebrand terwijl Willem gisteren met fluwelen handjes door onze held op sokken werd behandeld na zijn opmerking over Boulikin. Zegt wel iets over 'starfucker' Derksen.

Onderkruipsel zei

Het is wel grappig om te constateren dat het ouwe zuigen van Genee helemaal geen reactie meer oplevert bij Van Hanegem en dat Genee daarna, bij iedere poging, vervolgens bepaald even niet adrem is.

Anoniem zei

Klopt als een bus. Van Hanegem is wat dat betreft slimmer dan Hans Kraay. Hij gaat ook niet in op elke melige grap van zijn buurman met dat zware montuur. Ook verstandig.

Anoniem zei

Hansie had helemaal gelijk met Bulykin. Hopeljk biedt snor 'm vanavond zijn excuses aan voor zijn lompe gedrag.

Anoniem zei

Ook vanuit Thailand ga zo door wij kijken hier elke uitzending terug eerst megaupload maar die Yankies moesten weer roet in het eten gooien en nu via deze site helemaal top...Thanks

digitalonly@hotmail.com zei

Gijpie is helemaal back in business met grappen en grollen... Helemaal top

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link