13 februari 2012


Uitzending Voetbal International (ma 13-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 13 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis, David de Vries en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi eerbetoon van Danny Vera aan Whitney Houston in de intro!

Anoniem zei

De beste uitzending van het seizoen. Misschien omdat Emile Schelvis weinig aan het woord was, en Rene des te meer ;-)

Anoniem zei

Goed man!

Renzo

Anoniem zei

878.000 kijkers, gaat lekker!

Anoniem zei

Goede uitzending!
Rene was inderdaad zeer sterk :)

Anoniem zei

Van der Gijp ouderwets irritant met zijn gehinnik. Maar voor de liefhebbers van nichtenhumor a la Gordon of Jolink is deze man natuurlijk perfect.

Anoniem zei

Rene is een autist, die hard om zichzelf lacht en niet luistert naar anderen. Ook kan hij niet ophouden zijn grap te herhalen. Schelvis zat er voor jan joker bij, zo heeft het weinig zin er een derde persoon bij te halen. Rene en Johan kunnen het wel alleen af.

Richard zei

--^

Schelvis zit er altijd als joker bij! Is die man altijd aan het eten want hij maakt altijd van die rare vlees achter de kiezen weghalen bewegings met zijn mond. En het naar binnenzuigen van lucht. Om over het falen van zijn grappen maar niet te beginnen.

Anoniem zei

En als Schelvis onverwachts wel eens grappig is, hoort niemand hem, omdat Rene er hard doorheen aan het lachen is om zijn eigen grap.

Anoniem zei

Ik vind het juist wel prettig als Schelvis er zit, een oase van rust in vergelijking met de Kraaij. Bovendien voor de voetbalinhoudelijke kant ook niet verkeerd.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link