30 september 2011


Voetbal International bij laatste drie genomineerden Gouden Televizier-Ring

Voetbal International maakt nog altijd kans om de Gouden Televizer-Ring 2011 te winnen. In SBS Shownieuws werd zojuist bekend gemaakt dat het programma samen met The Voice of Holland en Wie is De Mol? tot de laatste drie kanshebbers behoort. De uitreiking is op vrijdag 21 oktober.

Wilfred Genee reageerde in SBS Shownieuws zeer verheugd op de nominatie voor de felbegeerde trofee: "Dit is geen grapje, hè? Dat meen je echt serieus? Om Johan Derksen zo te pakken te nemen, dat vind ik echt geweldig!"

In de uitzending van Voetbal International reageerde ook Johan Derksen: "Ik ben geen type voor feesten en partijen, ik ben geen fan van die glamour. Ik ga niet bij die aangeklede apen op de rode loper staan.” Desondanks vindt hij het voor het tv-programma geweldig. "Niet al te lang geleden wilde men (de toenmalige bazen van RTL, red.) de stekker eruit trekken, maar nu staan ze allemaal gigantisch voor lul natuurlijk."

Johan Derksen maakt ook individueel kans op een prijs. Derksen werd genomineerd in de categorie 'Zilveren Televizier-Ster Man'. Zijn concurrenten voor die prijs zijn Jeroen van Koningsbrugge en Johnny de Mol. Ook Wilfred Genee maakte kans op een nominatie, maar redde het niet tot de laatste drie.

Erik Dijkstra, die afgelopen zomer reportages maakte voor Tour du Jour (het wielerbroertje van Voetbal International) is óók nog in de race voor een prijs. Hij werd genomineerd voor een 'Televizier Talent Award', samen met Guus Meeuwis en Rámon Verkoeijen.

Vorig jaar behoorde Voetbal International niet tot de laatste drie kanshebbers, maar eindigde het programma net op de vierde plaats. Wel werd René van der Gijp toen genomineerd voor de Televizier Talent Award, maar hij won die prijs niet.

Update 19:57 uur: reactie Wilfred Genee toegevoegd.
Update 20:39 uur: reactie Johan Derksen toegevoegd.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig. Winnen doen ze niet, ben ik bang, maar dit is al prachtig.

Bart zei

Geweldig! Gewoon in alle categorieën waarin iets te halen viel zijn ze genomineerd!

Anoniem zei

Fantastisch plus johan genomineerd voor zilveren televizierster man en eriks dijkstra voor talant

Thomas zei

Ik denk dat het programma kansloos is tegen The Voice, maar Johan Derksen moet wel favoriet zijn tegen die gladjanussen.

Anoniem zei

Belachelijk dat een praatprogramma over voetbal en een ordinaire talentenjacht het moet opnemen tegen Wie is de Mol, een van de beste tv-programmas van de laatste jaren.
The Voice zal wel winnen omdat daar de meeste bakvissen naar kijken die massaal zullen sms'en.

Anoniem zei

Ben er ook bang voor, maar laten we hopen dat Erik Dijkstra dan nog dat ding in de wacht sleept. Leuke vent.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link