18 september 2011


Johan Derksen in Spuiten & Slikken (18-09-2011)

Johan Derksen was vanavond (18 september 2011) te gast in Spuiten & Slikken, hét BNN-programma over seks en drugs. Derksen discussieerde er met mede-gast Victoria Koblenko ("idealistisch geleuter") over homoseksualiteit binnen de voetballerij. Verder vertelde hij onder andere over wanneer hij ontmaagd werd (op zijn vijftiende), zijn eerste date en zijn huidige seksleven. Ook verhaalde hij over zijn drugsgebruik (Derksen slikte peppillen tijdens zijn voetbalcarrière).

Bekijk of download hieronder, hier (Megaupload.com) of hier (Megavideo.com) de gehele uitzending van Spuiten & Slikken met Johan Derksen.

Get Adobe Flash Player Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een persoonlijkheid is hij toch eigenlijk ! Gek, grappig, en bromsnor!

Anoniem zei

Wat een druk programma zeg overal itempjes hier en daar, echt verschrikkelijk.
Wel gewoon weer een echte Derksen Topshow:P

Anoniem zei

Vreselijk mens die Koblenko, echt zo'n mens dat niet ver genoeg kan nadenken. Las in andere columns dat ze ook nog eens ontzettend onsympathiek is. Opkloten ermee!

Johan was weer een held natuurlijk.

krayface zei

MegaUpload
http://www.megaupload.com/?d=QLGJHXRH

Eduard Koopman zei

Mooi hoe Johan die Victoria Koblablablablenko probeert tercht te zetten, wanneer zei wel een tease geeft over dat ze met een getrouwde man is geweest maar daar verder geen vragen over wil beantwoorden.

Maar tegelijkertijd zit ze wel de halve tijd de moraalridder uit te hangen. Over dat homo's in de voetbalwereld uit de kast moeten komen, en dat Johan dat aan moet moedigen.
Terwijl ze zelf niet eens het lef heeft om over zo iets (in het algemeen, zonder de naam van de man te noemen) wat te zeggen.

Lekker tegen anderen zeggen dat ze naar buiten moeten komen met seksuele zaken, maar als het op haar zelf aankomt geeft ze in 1 keer niet thuis. Wat een irritant persoon zeg.

Anoniem zei

wat een neppe kuthoer die victoria

Eduard Koopman zei

Het stukje waar ik op doelde. Begint vanaf 38:15

Anoniem zei

JOHAN D! jongeh

Anoniem zei

Victoria, ik zou d'r doen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link