01 juni 2011


RTL denkt aan extra uitzending Voetbal International op zondag

De directie van RTL speelt met de gedachte om voortaan ook op zondagavond, tussen Studio Sport en Studio Voetbal bij de NOS op Nederland 1 in (dus van 20.30 tot 22.00 uur), met een extra uitzending van Voetbal International te komen. Dat meldt de papieren versie van Voetbal International. In het programma Waarde Hoofdredacteur, Beste Johan op de site van Voetbal International liet Johan Derksen eerder al weten dat het om "voorzichtige plannen" gaat.

In de papieren Voetbal International zegt hij: "Er worden welliswaar allerlei plannen besproken, maar voorlopig doen we twee keer per week Voetbal International, de Europa League, en Wilfred Genee presenteert op vrijdagavond de Jupiler League." Eerder was al bekend dat er samen met producent Eyeworks Sport wordt onderzocht of er mogelijk een dagelijks RTL Boulevard-achtig voetbalprogramma gemaakt kan worden.

Op de zondagavond maakten Wilfred Genee en Johan Derksen het afgelopen seizoen het programma Doordekken, dat werd uitgezonden op Eredivisie Live. Daarvan werd afgelopen zondag de laatste aflevering gemaakt. Eredivisie Live wil niet verder met het programma.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom niet he ;)

Anoniem zei

VI was toch al eens eerder op de zondagavond?
vond ik geen succes, heb je eerst studio sport, daarna VI en dan Studio Voetbal.
Teveel voetbal op 1 avond voor mij.

SigaarSnor zei

@Anoniem: Klopt. Kan me overigens van toen herinneren dat Derksen er niet zo blij mee was, omdat hij dan geen nieuwtjes (van zijn VI-verslaggevers) mee kon brengen naar de studio.

Anoniem zei

he hans kijk eens over je rechterschouder die in het roze

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link