03 februari 2011


Voetbal International-shirts te koop


"Die kan er he-le-maal niks van!", "Boerenlul uit de Betuwe" en "De bal is rond, het is 11 tegen 11". Het zijn enkele bekende uitspraken van respectievelijk René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee. En jij kunt nu met deze en nog veel meer uitspraken van de heren op je borst rondlopen! In samenwerking met Shirtwinkel Halvegaren.nl (bekend van het 'Is René mijn pa?'-shirt) vind je vanaf vandaag op SigaarSnor.blogspot.com namelijk een heuse shirtshop.

In onze online shirtwinkel kun je shirts bestellen met daarop karikaturen van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee en hun bekendste en grappigste uitspraken. De shirts zijn te koop in verschillende soorten, maten en kleuren. Kortom: er is voor iedereen wel een shirt dat past! En heb jij speciale wensen of ideeën voor een shirt? Het is ook mogelijk om je geheel eigen combi te maken!

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de shirts die je kunt bestellen. Kijk voor veel meer ontwerpen in de shop. De komende tijd zal het assortiment steeds verder uitgebreid worden, dus hou de site goed in de gaten!
13 opmerkingen:

Tim zei

Haha tof, hebben, hebben, hebben!

Remco zei

Whaha koffietijd voor mannen! Geniaal.
Ga m meteen bestellen.

Kim zei

Zitten echt leuke tussen inderdaad. Ik vind ook die Koffietijd voor mannen erg grappig. Misschien koop ik voor mijn vader wel die van Boerenlul uit de Betuwe (hij is geboren in Arnhem).

iFabianX zei

Ik heb 'Koffietijd voor mannen' besteld! Met een beetje geluk is het woensdag al binnen! Leuke actie, SigaarSnor, mijn complimenten! :D

Anoniem zei

Heb de sweater met Johan er op besteld.
Hopelijk komen er ook wat t-shirts met een v-hals.
En is het terug sturen bij de verkeerde maat goed geregeld ??

Halvegaren zei

Die shirts komen er wel. Gaan we er vandaag bij zetten.
Bij verkeerde maat kan je terugsturen. Denk er wel om dat slimfits iets kleiner vallen en de v-hals iets groter.

Anoniem zei

Haha toffe actie!

Ozymandias_S zei

Koffietijd voor mannen! shirt besteld :)

Anoniem zei

Supermooi! Wel jammer dat er zo weinig in het Oranje beschikbaar is!

SigaarSnor zei

@Anoniem (16:18): Je kunt de kleuren van de shirts wijzigen door te klikken op één van de gekleurde blokjes onder de shirts (merk ook op dat je door op het pijltje naast de blokjes te klikken nog meer kleuropties krijgt!). (Bijna) ieder shirt dat in de shop staat kun je op die manier in het oranje bestellen.

Anoniem zei

eigelijk had er een shirt ook moeten bij staan waarin Genee Mart Smeets imiteert: Mag ik dat zeggen? ja dat mag ik zeggen dames en heren!
of Gijp die zegt: Hansie Hansie!

Frank zei

Haha 2 shirts besteld! Hopen dat ze passen..

Frank zei

Shirts helaas nog niet binnen! Al 4 dagen geleden besteld.. Hopelijk komen ze snel, ben er benieuwd naar!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link