02 februari 2011


John van Lottum: VI goedkoop, respectloos en plat

John van Lottum is bepaald geen fan van Voetbal International. De oud-tennisser haalt in de VARAgids van deze week hard uit naar het programma. "Ik ben inmiddels wel klaar met dat gelul over voetbal. En zeker met dat platte gedoe op RTL met Wilfred Genee en Johan Derksen."

Afgelopen zomer, tijdens VI Oranje, zat Van Lottum zelf nog aan tafel bij de heren (bekijk hier een compilatie van die uitzending). "Ik heb ooit de fout gemaakt daar een keer als gast te gaan zitten", zegt Van Lottum daar nu over.

Volgens Van Lottum is Studio Voetbal van de NOS een beter programma. "Ik vind VI heel goedkoop. Wat mij tegenstaat, is dat ze geen respect voor de gasten aan tafel hebben. Bij Jack van Gelder zijn ze tenminste nog iets inhoudelijker bezig."


23 opmerkingen:

Anoniem zei

Help me even: van Lottum ? Ik ken alleen de uitdrukking: Hij is van Lottum getikt. Het was inderdaad zijn grote fout als gast aanwezig te zijn. Nog nooit een grotere eikel als gast gezien dan deze z.g top-tennisser.

digitalonly@hotmail.com zei

Wat een idioot. Weer zo'n linkse rakker die zijn gal moet spuien in het donkerrode Vara blad.

Viespeuk, hou je mond is lekker dicht. Snor en Genee RULES!

MvdHoonaard zei

Kan me herinneren dat Derksen nog een opmerking maakte tijdens één van de VI Oranje-uitzendingen over gasten die een uur lang hun mond hielden (daarmee doelde hij op Van Lottum). Wellicht dat deze reactie van Van Lottum daar iets mee te maken heeft.

Anoniem zei

Hij mag VI van mij best geen leuk programma vinden, maar als je Studio Voetbal wél een goed programma noemt, ben je gewoon niet goed bij je hoofd...

MvdHoonaard zei

@digitalonly Ik stem ook links maar kijk veel liever naar VI dan naar Studio Voetbal. Moet ik dan ook mijn mond lekker dicht houden? Bovendien vraag ik me af of Van Lottum links is, maar dat terzijde.

Eric zei

Pffff....Studio Voetbal een goed programma? Slaapverwekkend saai, humorloos en voorspelbaar, maar dat is mijn mening ;-)

Offtopic: Jack van Gelder heeft zoveel respect voor z'n gasten dat het met objectieve journalistiek weinig meer te maken heeft.Die man is zo commercieel en net als Frits Barend als de dood voetbalvriendjes te verliezen.Johan Derksen is eerlijk en recht voor z'n raap.Waar journalisten als Frits Barend Ruud Gullits avontuur in Tsjetsenie verdedigen geeft Johan ongezouten z'n mening als Van Hanegem de boel bij Utrecht uit de hand laat lopen...
Kijk, dan weet ik wie ik nog serieus kan nemen en wie niet.En als meneer van Lottum VI respectloos vind "mag hij dat vinden, dat is dan zijn mening" ;-)

Jim Thunderpigs zei

John van Lottum hebben we goed kunnen bekijken in expeditie robinson.
Het was geweldige tv toen hij met z'n vriendje het spel verliet toen deze zich gemeen behandeld voelde door de regie, de lutsers :)
John blijft ons vermaken.

Anoniem zei

Van Lottum wie?

Ronnie zei

VI is tweemaal per week een hoogtepunt!

Anoniem zei

Wie is die gozer.
Heeft hij ooit iets gepresteerd?
Het is in ieder geval niet blijven hangen.

Omhoog gevallen is ie in ieder geval wel.

Thomas zei

Van Lottum was toch die tweederangs tennisser die nog nooit iets heeft gewonnen in zijn carrière.
Dat is toch die prutser die ontzettend graag bij VI Oranje wilde aanschuiven omdat hij dan 'Johan kon aanpakken'(Dat zei Genee). Maar toen hij daar was vertelde hij dat hij nog geen wedstrijd op het WK had gezien en stelde Genee hem geen enkele vraag meer (en terecht!)

Anoniem zei

Zoals Johan zou zeggen: "John van Lottum mag een mening hebben, maar ik heb ook zeker een mening over John van Lottum.' :)

Anoniem zei

whot the fack is john van lottum .deze tennis amateur moet zijn mond houden met tennis heeft hij nooit wat bereikt. deze semi tennis is mischien om zn pik getrapt omdat bij vi niemand hem aandacht gaf .en omdat hij geen verstand van voetballen heeft .wilfred heeft hem vernedert door hem geen aandacht te geven. zijn trots is gekrenkt pijnlijk.verder is er geen ruk aan dat tv kijken ben blij dat vi is verder kijk ik bijna geen tv omdat ik leuks is .vi is met afstand best tv van de eeuw

Anoniem zei

jesus wat zijn jullie gevoelig omdat een iemand een andere opinie heeft over een programma die jij toevallig wel leuk vind.

Anoniem zei

Wat een droeftoeter

Anoniem zei

John van Lottum stuurde nog een sms-je naar Genee in de uitzending met Raemon Sluiter dat Sluiter een "kutkakkerlak" was. En dan nu klagen dat VI "goedkoop, respectloos en plat" is. Tja...

Hendrie zei

Kan wel zijn. Maar Studio Voetbal is onwijs slaaprwekkend. VI is een leuke combinatie van voetbalinhoudelijke discussies en een goede lading humor. Tis net waar je van houdt

Mathijs zei

@DigitalOnly
Wat een onzin zeg, jij ziet zeker overal (linkse spoken) en als er iets niet goed gaat is dat zeker ook de schuld van links. Volgens mij heeft een politieke voorkeur niks met voetbal te maken, maar goed dat soort onderzoek kan je beter aan sociologen over laten. Verder kan ik alleen maar zeggen als linkse lul dat ik VI geweldig vind en bij studio voetbal naar 5 minuten wegzap.

Anoniem zei

Tsja...Van Lottum

Anoniem zei

gewoon een grote kaas

Anoniem zei

Nou heren, zeg t maar! LOL

Anoniem zei

Johan Derksen is wel ok, heeft inhoudelijk ook wel wat te melden. Wilfrief Genee is een narcistisch mannetje die probeert zijn gasten af te zeiken. Als dit al nodig is, dan is dat zeker niet zijn taak. Ik vind hem echt een verschrikkelijke vent. Studio voetbal is inhoudelijk inderdaad een beter programma. Het zegt wel wat over de Nederlandse televisie dat VI een prijs heeft gewonnen.

zwergje zei

John van Lottum lult niet alleen uit zijn nek, maar is bovendien ook een ontzettende lul. Jaren terug was ik aan het werk op de een oud schoolplein van Zwerfkei bewaring antikraak. Mijn auto'tje stond daar geparkeerd. Dat mocht, aangezien ik mensen kende in dat pand. Op een gegeven moment kwam meneer van Lottum het schoolpleintje op om zijn dure zwarte sportwagen op te halen die hij daar zonder toestemming had geparkeerd. Hij kwam bij de fysio om de hoek vandaan. Hij was nogal gestrest, en had grote moeite om zijn bolide achteruit langs mijn bescheiden wagentje te krijgen. God weet waarom, want hij had zat ruimte. Dat zinde meneer niet, want hij spuwde door zijn open raam op mijn auto en had afkeurend commentaar op mijn oude bakkie (ik was nogal een sleutelaar in die tijd en niet zo kapitaalkrachtig als hij). Aangezien ik toevallig een doekje in mijn hand had, liep ik naar zijn auto toe en zei dat hij dat maar even moest komen schoonmaken dan. Hij kwam wild gebarend zijn auto uit en begon te duwen en zelfs te slaan. Ik verloor toen helaas mijn geduld en sloeg terug, met een flinke bloedneus als gevolg. Op zijn getier kwam zijn fysio, en die begon, zonder ook maar iets gezien te hebben, mij te beschuldigen. Daarop gaf ik aan dat ik het zat was en de politie ging bellen (wel terecht, maar niet zo slim aangezien hij een bloedneus had en ik niets). En wat deed meneer? Snel voordat ik mijn telefoon kon pakken de politie bellen met een huilverhaal. Uiteindelijk kwam het goed, omdat een vriend van mij in het gebouw alles had gezien en van Lottum bovendien zonder toestemming geparkeerd stond. Maar wat een laf, vervelend, agressief en elitair mannetje zeg. Dat die zo lang BN-er heeft kunnen zijn zonder door de mand te vallen verbaast me enorm.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link