05 februari 2011


Ryan Babel gepikeerd over grappen René van der Gijp

Ryan Babel is niet blij met de grappen die René van der Gijp gisteren over hem en zijn nieuwe club Hoffenheim maakte. Dat is op te maken uit de twitterberichten die Babel tijdens de uitzending van Voetbal International de wereld instuurde.

Van der Gijp zei onder andere: "Hoffenheim... Je zou toch daar terecht komen. Klinkt ook niet als een badplaats, hè? Hoffenheim!" Toen Wilfred Genee aan van der Gijp vertelde dat er in Hoffenheim slechts 3000 mensen wonen, was de verwondering nog groter. "Dan moet je toch ook je eigen helemaal kleurenblind verdienen hè, als je daar gaat wonen?!"

Ook over Ryan Babel zelf was Van der Gijp niet zo te spreken: "Babel is een jongen waar door zijn snelheid enorm veel dreiging vanuit gaat, maar het is en geen afmaker, en hij heeft op het laatste moment nooit het overzicht", zo analyseerde Van der Gijp het spel van Babel.

Babel reageerde op zijn Twitterpagina met een drietal tweets, waaruit duidelijk zijn ongenoegen bleek. De tweets staan hieronder weergegeven (de links verwijzen naar plaatjes van René van der Gijp die door Carlo Boszhard wordt gepersifleerd in De TV Kantine).9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind Ryan Babel en Gregory van der Wiel altijd zo irritant op Twitter... ze moeten zich niet zo aanstellen.

Anoniem zei

Wat een sufkop is die Babel zeg, heeft sinds Ajax helemaal niks meer gepresteerd. Eerst presteren voordat je andere mensen belachelijk gaat maken Ryan!

Cas zei

Inderdaad. Gejank van die voetballers. Lach er gewoon om.

SigaarSnor zei

Zoals ik Ryan Babel net via Twitter al vroeg: zou een 'Laat gaan joh!'-shirt met Van der Gijp uit onze shirtshop niet iets voor hem zijn?

Martijn zei

hehe goeie, wel een erg trieste reactie zeg...

arjanvos zei

laat hij eerst maar eens leren zelf kritiek leren hebben want dan weet hij dat wat van der gijp zegt gewoon klopt;)

Anoniem zei

Het is prima als je het niet met Gijp eens bent. Maar reageer met zinnige argumenten waaruit blijkt dat je wél goals kan afmaken en wél het overzicht hebt. Ik had je volwassener ingeschat Ryan.

Anoniem zei

Sinds ajax niets meer gepresteerd? 146 matchen en 22 goals voor liverpool, 3rde topscorer in the 07-08 champions league. 2007–2008 Liverpool FC Young Player of the Season. Zeker een grotere bankrekening dan van der Gijp, die zijn geld verdient met het afbreken van mensen die het verder gebracht hebben dan hij.

Anoniem zei

Toch heeft Babel deels wel gelijk. Natuurlijk ga je niet naar een plaats als Hoffenheim vanwege het bruisende uitgaansleven, maar voor welke reden is Van der Gijp ooit naar het Zwitserse Neuchatel gegaan dan?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link