19 augustus 2010


Derksen: Ivo Niehe was beste gast in VI Oranje

Johan Derksen is zeer te spreken over het optreden van Ivo Niehe afgelopen zomer in VI Oranje. Dat vertelde hij in JENSEN! op Radio Veronica: "De beste gast was in mijn ogen, hoe gek het ook klinkt, Ivo Niehe. Die kan geweldig over voetbal meepraten."

Onlangs werd duidelijk dat de makers van Voetbal International met meerdere mensen in gesprek zijn om hen als terugkerende gast in het programma aan tafel te krijgen. Waarschijnlijk is Ivo Niehe er daar dus één van. Hij heeft echter een contract bij de TROS en het is niet bekend of die omroep hem überhaupt wil uitlenen.

Een andere naam die op het verlanglijstje van de programmamakers staat, is Wouter Bos. Dat vertelde Wilfred Genee eerder in een interview met De Telegraaf. De ex-politicus heeft echter vooralsnog niet toegehapt.

Johan Derksen is er geen voorstander van om mensen uit de voetballerij aan tafel te zetten. Derksen: "Het probleem met mensen uit de voetballerij is: die praten niet mee, die houden de boot af, die gaan alleen maar zitten. Dan zit er wel een grote naam, maar die doet zijn bek niet open. Tja, dan schiet je je doel ook voorbij."

Een compilatie van de VI Oranje-uitzending met Ivo Niehe is hier te bekijken.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mee eens eigenlijk, een man met een mening...in tegenstelling tot zijn eigen slijmerige interviews

Anoniem zei

Ik vond hem ook wel goed inderdaad en het is wel iemand met wie Johan ook een beetje kan botsen. Beetje hetzelfde type als Frits Barend vorige week en dat werkte ook goed.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link