01 juni 2010


René van der Gijp op één na populairste voetbalanalist

Het Nederlandse volk is zeer gecharmeerd van René van der Gijp als voetbalanalist. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door het mediabureau Stroom.

Johan Cruijff, die overigens afgelopen seizoen op geen enkele Nederlandse televisiezender actief was als analyticus, blijkt de absolute favoriet. Hij wordt door 14 procent van de ondervraagden genoemd. René van der Gijp volgt er iets achter met 10 procent van de stemmen. Guus Hiddink staat met 7 procent op de derde plaats.

Stroom peilde ook de mening over de voetbalpresentatoren in Nederland. In de top 3 (respectievelijk Jack van Gelder, Humberto Tan en Mart Smeets) komt Wilfred Genee niet voor.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Als Humberto Tan in die lijst staat is er sowieso iets mis met de mensen die daar voor kiezen, niet serieus te nemen dus

Anoniem zei

de mensen zijn niet goed bij hun hoofd om op huberto tan te stemmen .ik nog nooit zo slecht presentator gezien als humberto heeft geen verstand van voetbal

Gijpie zei

oftewel van het afgelopen seizoen is Gijpie de populairste analist!! Cruyff is al jaren zijn geloofwaardigheid kwijt!

Harold zei

Jack van Gelder laat zich omringen door het Amsterdamse. Jack vind zichzelf erg belangrijk. Hij stelt een vraag en beantwoord hem gelijk. Dat is geen presenteren! Het gaat altijd over Ajax en AFC. Bah! Humberto Tan is vreselijk, die kun je overal voor inhuren, laat hem maar domino Day doen. Gene is een echte voetbalman én objectief. Daarnaast stelt hij goede vragen!

Anoniem zei

Die kwal van een Jack, prima gozer hoor, maar alles draait om Jack en Ajax, walgelijk. Wat een zelfingenomen kwalletje is dat. Humberto is echt helemaal een ramp, daar hoef ik verder geen uitleg over te geven. Mart Smeets is wel logisch, (zou wel de broer van Jack van Gelder kunnen zijn.
Wtf kan Wilfred Genee daar nou niet bij staan?

Anoniem zei

volgens mij is genee een presentator en geen analist;-)

Anoniem zei

Anoniem: "Stroom peilde ook de mening over de voetbalpresentatoren in Nederland. In de top 3 (respectievelijk Jack van Gelder, Humberto Tan en Mart Smeets) komt Wilfred Genee niet voor."

Anoniem zei

Mart Smeets is een vreselijke vent, gelukkig houd hij zich bezig met wielrennen en schaatsen. Sporten die mij niet interesseren. Objectieve journalisten/analisten/presentatoren bestaan niet, vind het niet erg dat Jack van Gelder voor Ajax is, ook niet dat Wilfred Genee voor Cambuur en andere noordelijke clubs is. Zolang ze het niet teveel laten merken :)

Anoniem zei

Jawel, maar Jack die komt 3x klaar als hij het over Ajax heeft en Wilfred niet als Cambuur het gesprek is.

Cassano zei

Genee is natuurlijk gewoon de beste presentator. Verder is die Cruijff niet eens analyticus meer dus wat een prutsonderzoek.

Anoniem zei

Rene Van der gijp, Humberto Tan en Wilfred Genee zijn de beste !

Anoniem zei

Wat heb ik toch een hekel aan die mart smeets.. Dit is gewoon echt een saaie ouwe vent
En niks mis met oud kijk maar naar jack van gelder..
En gelukkig is het ook geen voetbal wat die Mart smeets presenteert

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link