25 april 2010


Wilfred Genee opent schoenenzaak (Elsevier/De Telegraaf)

Zowel Elsevier als De Telegraaf (rubriek 'Vrouw') besteden aandacht aan de opening van schoenenzaak Jeffery West in de Runstraat in Amsterdam. De opening werd verzorgd door Wilfred Genee, zelf een fanatiek drager van het schoeisel. "Een goed huwelijk begint met een goed paar schoenen, dus droeg ik naar mijn tweede huwelijk een paar Jeffery Wests", aldus Genee.

In de artikelen is te lezen dat Wilfred Genee bij de opening een "ongegeneerde bekentenis" deed over zijn eerste huwelijk en tijdens presentaties altijd wordt aangesproken op zijn schoenen. Daarnaast krijgt hij van de Elsevier-auteur een lesje mode voorgeschoteld:
"Ook die hoogglanzende spitsschoenen stonden de presentator, gewend om op zijn uiterlijk gekeurd te worden, perfect. (...) En toch straalde zijn gehele outfit iets geforceerds uit. Genee gaf ongewild een mooi actueel modelesje weg, dat ik graag noteerde. Zijn te strakke jeans (pas toch op met deze enge, alternatieve vasectomie) kon passeren als modieus. Maar die beige elleboogstukken op zijn donkerblauwe jasje bedierven het echt."
Voor de liefhebber: de artikelen zijn hier (Elsevier) en hier (De Telegaaf) te lezen.


Wilfred Genee tijdens opening Jeffery West - Foto: beverlybeethoven.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link