09 september 2017

Manchester City geeft Liverpool een pak slaag (5-0)

Manchester City, woensdag de tegenstander van Feyenoord in de Champions League, heeft Liverpool zijn eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. Manchester City won met maar liefst 5-0.

Agüero zette City halverwege de eerste helft op 1-0 uit een mooie pass van De Bruyne. Een kwartier later werden de problemen voor Liverpool nog groter toen Mané rood kreeg. De Senegalees raakte Ederson vol op zijn hoofd en de doelman verliet per brancard het veld.

City was daarna heer en meester. Tot twee keer toe werd een goal afgekeurd, maar beide keren scoorde Jesus (eerst met een kopbal,daarna met een intikker) een paar minuten later toch. Sané maakte daarna nog twee prachtige treffers en bepaalde de eindstand op 5-0.