31 augustus 2017


De laatste ontwikkelingen op 'Deadline Day'

Vandaag is het misschien wel een van de drukste dagen van het voetbalseizoen, namelijk 'Deadline Day'. Voor veel competities is dit namelijk de laatste dag voordat de transfermarkt sluit. Wij van SigaarSnor.Blogspot.com zullen alle ontwikkelingen op de voet voor u volgen!

Ieder uur van de dag zullen wij met een uitgebreide update komen (in dit nieuwsbericht) met de afgeronde transfers van vandaag. Wij hebben deze in twee groepen verdeeld, binnenlandse en buitenlandse transfers!


Binnenlandse transfers:
- NAC Breda heeft een nieuwe doelman gehaald, te weten Mark Birighitti van Swansea City.

- Dennis van der Heijden verruilt ADO Den Haag voor Almere City. Permanente transfer. Hij tekent voor twee jaar.

- FC Twente heeft de nieuwe linksback Cristian Cuevas binnen. Hij wordt gehuurd van Chelsea.

- Martin Hansen vertrekt naar SC Heerenveen. De voormalige doelman van ADO Den Haag komt op huurbasis over van Ingolstadt.

- VVV Venlo heeft er een nieuwe aanvaller bij. Kelechi Nwakali komt op huurbasis over van Arsenal.

- Donyell Malen (ex-Ajax) tekent een contract voor drie jaar bij PSV. Hij komt per direct over van Arsenal.

- Excelsior heeft twee nieuwe doelmannen weten te contracteren. Theo Zwarthoed en Ögmundur Kristinsson tekenden beide een contract voor een seizoen. Een uur later maakte Excelsior bekend dat ze ook PSV-verdediger Jordy de Wijs voor een seizoen huren.

- Feyenoord heeft zojuist bekend gemaakt wie hun nieuwe algemeen directeur wordt. NOS-directeur Jan de Jong volgt namelijk Eric Gudde op bij Feyenoord

- FC Utrecht huurt middenvelder Matty Willock voor één seizoen van Manchester United. Willock (21) is afkomstig uit dejeugdopleiding van Arsenal. Bij Manchester United zat hij niet bij de A-selectie.

- Terell Ondaan speelt dit seizoen bij PEC Zwolle. De aanvaller (23) vertrok na het afgelopen seizoen bij Excelsior en dacht verder te gaan bij Erzurumspor, maar die transfer naar Turkije ketste af. Hij tekent bij PEC voor één seizoen.

- ADO Den Haag heeft Erik Falkenburg vastgelegd. De aanvaller (29) speelde de afgelopen twee jaar bij Willem II, waar zijn contract niet werd verlengd. Falkenburg speelde eerder onder meer bij AZ, Sparta Rotterdam en NEC. Bij ADO tekent hij voor twee seizoenen.

- sc Heerenveen heeft Nicolai Naess aan de selectie toegevoegd. De Noor (24), die op het middenveld en in de verdediging kan spelen, komt over van Columbus Crew uit Ohio.

- FC Twente huurt Luciano Slagveer voor de rest van het seizoen van Lokeren. De aanvaller (23) tekende deze zomer nog voor drie seizoenen bij de Belgische club. Daarvoor kwam Slagveer uit voor sc Heerenveen.



Buitenlandse transfers:
- Tim Krul wordt door Newcastle United verhuurd aan Brighton & Hove Albion, waar ook Davy Pröpper onder contract staat.

- De situatie van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur is er bepaald niet rooskleuriger op geworden. De Londenaren hebben spits Fernando Llorente overgenomen van Swansea City.

- Tanguy Ndombélé maakt de overstap van Amiens naar Olympique Lyon. De twintigjarige middenvelder wordt voor naar verluidt 11 miljoen euro overgenomen van de Franse laagvlieger.

- Napoli heeft Roberto Inglese overgenomen van Chievo, zo bevestigt de club bij monde van voorzitter Aurelio De Laurentiis. De 25-jarige spits kost de Napolitanen 12 miljoen euro. Inglese wordt gelijk een seizoen verhuurd aan de club waarvan hij overkomt.

- Liverpool laat Ryan Kent op huurbasis vertrekken. De twintigjarige vleugelspeler speelt dit seizoen voor SC Freiburg

- Robert Muric (21) is vertrokken bij Ajax. De Kroatische vleugelaanvaller heeft voor vijf seizoenen getekend bij Sporting Braga in Portugal.

- Het grootste transfernieuws op de Deadline Day tot nu toe: Kylian Mbappé verkast van AS Monaco naar Paris Saint-Germain. De aanvaller wordt gehuurd voor een seizoen met een optie tot koop.

- Lionel Carole verhuist van Galatasaray naar Sevilla. De 26-jarige linksback maakt op huurbasis de ovestap naar Andalusië.

- Internazionale heeft zich versterkt met Yann Karamoh. De 19-jarige aanvaller komt voor twee seizoenen op huurbasis over van SM Caen.

- Lucas Pérez keert na één seizoen terug bij Deportivo La Coruña. De aanvaller werd vorig seizoen nog voor 20 miljoen euro overgenomen door Arsenal, dat hem nu verhuurt aan de Spanjaarden.

- Marvin Zeegelaar vertrekt voor 3 miljoen euro van Sporting Portugal naar Watford en speelt dit seizoen dus in de Premier League.

- Vlak voor de Duitse deadline, slaat Bayer Leverkusen nog toe. Spits Lucas Alari komt over van River Plate.

- Ishak Belfodil speelt dit seizoen op huurbasis voor Werder Bremen. De 25-jarige aanvaller komt tijdelijk over van Standard Luik.

- Panagiotis Kone keert terug naar AEK Athene. De buitenspeler komt op huurbasis over van Udinese.

- Olympique Marseille neemt aanvaller Kostas Mitroglou over van Benfica.

- Torino neemt aanvaller M'Baye Niang in eerste instantie op huurbasis over van AC Milan. Bij de deal zit ook een verplichting tot koop.

- Andries Jonker heeft er bij VfL Wolfsburg een aanvallende optie bij. De Belgische spits Divock Oirigi komt op huurbasis over van Liverpool.

- Papy Djilobodji verhuist tijdelijk van Sunderland naar Dijon. De 29-jarige verdediger wordt voor een seizoen gehuurd van de Championship-club.

- De Portugees Luis Neto vervolgt zijn loopbaan bij Fenerbahçe SK in Turkije

- De Griekse doelman Orestis Karnezis wordt door Udinese een seizoen verhuurd aan Watford. Daar moet de Griek de concurrentiestrijd aangaan met oud PSV-doelman Gomes.

- Lee Seung-woo vertrekt naar Hellas Verona. De Italianen betalen ruim twee miljoen euro voor Lee Seung-woo.

- Tottenham Hotspur bevestigt de komst van Serge Aurier. De 24-jarige Ivoriaan komt over van Paris Saint-Germain.

- Kevin Kampl (26) verhuist van Bayer Leverkusen naar RB Leipzig. De Sloveens international tekent voor twee jaar bij zijn nieuwe club. Volgens Duitse media betaalt RB Leipzig zo'n 18 miljoen euro voor de middenvelder.

- Olympiakos Piraeus heeft zich versterkt met Björn Engels. De 22-jarige verdediger komt over van Club Brugge.

- Swansea City heeft zich versterkt met middenvelder Renato Sanches. De club uit Wales huurt het Portugese talent (20) voor de rest van het seizoen van FC Bayern München, dat hem vorig jaar voor circa 35 miljoen euro van Benfica overnam.

- Alex Oxlade-Chamberlain verhuist van Arsenal naar Liverpool. De clubs werden het eens over een afkoopsom van 43,5 miljoen euro voor de middenvelder, die volgens de BBC voor zes jaar tekent.

- Jordy Clasie zet zijn loopbaan voort bij Club Brugge. De middenvelder wordt gehuurd van Southampton.

- Benedikt Höwedes verruilt Schalke 04 voor Juventus. De Duitse verdediger (29) wordt gehuurd en de Italianen hebben een optie tot koop. Höwedes werd in 2014 met Duitsland wereldkampioen.

- Borussia Dortmund neemt verdediger Jeremy Toljan (23) over van Hoffenheim. Toljan,die dit jaar met Jong Duitsland Europees kampioen werd, tekent voor vijf jaar bij de club van coach Peter Bosz.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link