21 april 2017


''Jack van Gelder mag van Ziggo niet aanschuiven bij Voetbal Inside''

Jack van Gelder maakt toch niet zijn opwachting aan tafel bij Voetbal Inside. In de Radio 10 ochtendshow van Lex Gaarthuis zegt Wilfred Genee dat een gastoptreden van Jack van Gelder, ondanks enige toenadering van beide sportpresentatoren, niet aan de orde is.

''We hoorden nu dat hij van Ziggo niet bij ons aan tafel mag verschijnen. Dat is wel erg jammer natuurlijk'', aldus Wilfred Genee, die een moeizame verhouding heeft met Jack van Gelder.

''Ik vind Jack echt een prima gozer en een uitstekende collega, ik heb alleen sterk het gevoel dat hij dat andersom niet van mij vindt. Nou ja, dat kan en dat maakt me eerlijk gezegd ook helemaal niets uit. Zijn programma bij Ziggo doet hij hartstikke goed, het lijkt gelukkig ook helemaal niet op ons programma, dat scheelt.''

Jack van Gelder presenteert met Frank Evenblij Peptalk bij Ziggo Sport. Wilfred Genee is te zien in de RTL 7-voetbaltalkshow Voetbal Inside, met aan tafel vaste analytici Johan Derksen en René van der Gijp.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Fox ≠ Ziggo

Anoniem zei

Daarnaast gaat de vergelijking niet echt op met Peptalk, maar eerder met Rondo, wat gewoon een kopie is van Studio Voetbal.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link