04 augustus 2012


Uitzending De Spelen (vr 03-08-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 3 augustus 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Dennis van der Geest, Johan Derksen, Bram Lomans en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


6 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Toevallig was ik vrijdagavond in de gelegenheid zowel wel een stukje van Nieman als Smeets te bekijken. Toevallig was in beide programma´s commentaar over de vaandeldrager. Bij Nieman aan tafel uitsluitend negatief want waarom een onbekende. Bij Smeets aan tafel positief want zo komt en anders minder bekende sporter en sport ook eens aan bod.

Nu zat Derksen er bij en ik heb andere afleveringen niet gezien. Maar bovenstaande is wel strekking. RTL een en al negatieverheid en NOS zeer positief en -dit keer althans- ook nog interessanter.

Anoniem zei

@04-08-12 11:58
Tja ik kijk beide. Soms vind ik het ene kut de andere keer het andere en Mart Smeets met zijn versprekingen, zelfingenomenheid en eigenpijper is standaard vervelend. Tel daarbij op zijn zinloze prutsvragen als wat heb je gegeten? met wie? heb je nog gepraat? etc.

Anoniem zei

Lekker begin Dennis mooi man!

Anoniem zei

Ik probeerde zojuist de uitzending van 27 juli met Johan Derksen daarin terug te kijken, zowel de mp4-link als de RTL XL link doet het niet meer... :(

Anoniem zei

Gadver die Smeet was weer vol van zichzelf zeg.
Ik zeg ...... wij vinden....ja Mart dat weten wij. Gelukkig heb je nog de RTL4 show.

Anoniem zei

Kijk dat is Mart- de kwaliteitsman volgens velen, proest.....
http://www.telegraaf.nl/binnenland/video_binnenland/12697958/__Op_Mart_Smeets__pijnbank__.html

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link